≫ 

Ovo je jedini čovek koji nije plakao na Totijevom oproštaju! Navijači ga izviždali i odmah je otišao iz Rome! (VIDEO)

Lućano Spaleti više nije trener Rome

  • 15
Printskrin: Youtube/ Nuke Football HD

Printskrin: Youtube/Nuke Football HD

 

Roma je potvrdila da Lućano Spaleti više nije njen trener. Spaleti će ostati upamćen kao jedan od najomraženijih trenera u istoriji Rome, iako Vučica pod njim nije beležila loše rezultate. Na kraju je i došla do drugog mesta i direktnog plasmana u Ligu šampiona, ali sve to je ostalo manje važno jer će ga svi pamtiti po tome što je udario na Frančeska Totija.

 

>>> Dirljiv momenat na oproštaju: Ko je dečak kome je Toti predao kapitensku traku i zašto baš njemu? (VIDEO)

 

I na oproštaju legende Rome, ostavio je kapitena na klupi i pustio ga je u igru tek u 54. minutu. Pre konferencije je takođe dao potcenjujuću izjavu o Totiju, sa kojim je imao sukob dugo, a čak ga je i odstranio iz ekipe svojevremeno.

 

Printskrin: Youtube/  Nuke Football HD

Printskrin: Youtube/Nuke Football HD

 

Sve to navijači mu nisu zaboravili, niti oprostili. Na oproštaju Totija, na kraju, kada je spiker ponavljao imena svih igrača i trenera koji su obezbedili Romi 2. mesto pobedom nad Đenovom u 90. minutu, surovo je izviždan od strane navijača, nakon što je njegovo ime pomenuto posle Totija.

 

 

- Želimo da izrazimo našu iskrenu zahvalnost Lučanu Spaletiju za sav njegov trud i značajan doprinos koji je doneo svojim povratkom. Pod njegovim vođstvom tim je osvoji najviše bodova i postigao najviše golova u istoriji svog učešća u Seriji A. Želimo mu sve najbolje u budućnosti. Ovaj klub je na konstantnom putu rasta i nastaviće imenovanjem novog trenera da deli naše vrednosti i filozofiju i koji će nastaviti da gura Romu napred - rekao je predsednik Rome Džejms Palota.

 

Pogledajte i oproštaj Totija nakon poslednje utakmice, kao i hladnu reakciju Spaletija na 12.49. Dok su svi koji su bili u kadru bili uplakani, on je jedini bio hladan kao špricer.

 

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR spalio Đenku

    30. maj 2017 | 11:34

    Da li je Francesko Toti mozda umro? Nije.Ne vidim razlog zasto bih plakao,Spaleti nije proveo citavu karijeru u Romi.Svim navijacima Rome je zao,zato i placu.Znaci ako ne place ne voli Totija.Najveca glupost koju sam vidio.Ljudima umru bliznji pa ne mogu plakati,jer jednostavno u tom trenutku im se ne place.

  • Zeljko PSG ex JSO

    30. maj 2017 | 10:40

    Trebali su i pre,odvratan lik.

  • Marko V

    30. maj 2017 | 11:00

    Takva veličina kao što je F.T. je morala biti u timu makar se borili za opstanak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA