Kakva tragedija za Ivića, Prijovića i PAOK: Neverovatan šok u poslednjem kolu vredan Lige šampiona! (VIDEO)

Panatinaikos golom u 93. minutu pobedio u Solunu i onemogućio crno-bele da dođu 2. mesta, na kome su bili već viđeni pred poslednja dva kola plej-ofa Grčke

  • 5

Vladimir Ivić i PAOK su u poslednjem kolu grčkog plej-ofa za evropska takmičenja ostali bez već viđene Lige šampiona naredne sezone. Crno-beli iz Soluna su poraženi sa 3:2 na svom terenu u poslednjem kolu od Panatinaikosa, čime su na kraju završili na 3. mestu u konačnom poretku, dok će AEK uspeo da ih pretekne u poslednjem kolu i on će ovog leta igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ivićev PAOK je dva kola pre kraja imao idealnu situaciju i pet bodova prednosti u odnosu na AEK, ali je najpre poražen upravo od AEK-a u Atini minimalnim rezultatom, a zatim je i u poslednjem kolu izgubio od Zelenih iz Atine i to golom molinsa u 93. minutu, čime su srušeni snovi o Ligi šampiona, koja je bila na dohvat ruke srpskom treneru i njegovim igračima.

Bisesvar je u 20. minutu positgao evrogol za vođstvo PAOK-a, da bi samo 8 minuta kasnijue Klonaridis izjednačio.

Ponovo je PAOK poveo u drugom poluvremena preko Pedra Enrikea u 68. minutu, za ludnicu na Tumbi, ali je u poslednjih 10 minuta usledio hladan tuš. Najpre je Lod u 79. minutu dao gol za 2:2, pa je ekipa iz Soluna morala da napadne svim silama, jer je AEK u isto vreme poveo protiv Panioniosa, i bod mu nije mnogo značio zbog lošije gol razlike.

Na kraju je Panatinaikos usled prave opsade svog gola uspeo iz kontre da postigne još jedan gol i tako osigura Ligu Evrope naredne sezone, iako su kažnjeni oduzimanjem bodova nakon što su njegovi navijači pogodili Vladimira Ivića u Atini u duelima ove dve ekipe pre nekoliko nedelja.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA