Bio je pijan k'o letva: Objavljen snimak hapšenja Tajgera Vudsa (VIDEO)

Nije mogao da pogodi liniju

  • 1
Foto: youtube/printscreen/AL.com Foto: youtube/printscreen/AL.com

O najpoznatijem golferu na svetu Tajgeru Vudsu po ko zna koji put se piše negativno, što je opet isključivo njegova krivica.

Čuveni sportista je nedavno uhapšen u Floridi zbog vožnje u teško alkoholisanom stanju, baš teškom, a snimak tog incidenta sada postoji na internetu, na njegovu žalost.

Policijska kamera zabeležila je trenutak hapšenja gde se vidi da je Vuds, narodski rečeno, "pijan kao letva".

Toliko pijan da je jedva mogao da stoji, a kamoli bilo šta drugo da radi.

Njega je policajac izveo iz kola i naredio mu da hoda po liniji kako bi ustanovio u kom je stanju slavni Amerikanac, mada je to bilo očigledno i bez bilo kakve provere. Ali, pravila su pravila.

Omamljen alkoholom, i ko zna čime još, gotovo kontuzovan, Vuds se mučio da hoda pravolinijski, bilo ga je istovremeno i mučno i komično gledati, a muke su mu prekratili saobraćajci kada su mu stavili lisice na ruke i odvezli u stanicu na trežnjenje.

Prvi video je duža verzija hapšenja, a na drugom je kraća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbIN ☆

    1. jun 2017 | 17:22

    Smešan mi ovaj način provere da li je neko pijan pa kod nas alkotestom za 5 sekundi otkriješ i to je to ovde ga 3 sata ispituju uče da hoda po beloj liniji ,pa da prati crven svetlo očima ...pa msm da se za to vreme bar malo otrezni čovek :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA