OPET KIPAR: Zvezda ide na Omoniju, Voša na Rapid, Inter dolazi u Split!

Crveno-beli idu na megdan kiparskom vicešampionu koji je minulo prvenstvo završio sa tri boda manje od Partizanovog rivala AEL

  • 2

Crvena zvezda je dobila drugog najtežeg rivala od šest mogućih ukoliko se plasira u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Crveno-beli će igrati protiv kiparskog vicešampiona Omonije (tri boda zaostatka u odnosu na AEL koji će igrati protiv Partizana). Zvezda je mogla i boilje da prođe i da izvuče pobednike duela: JJK (Finska) - Zeta (Crna Gora), AIK Solna (Švedska) - Hafnarfjordur (Island) i Žalgiris (Litvanija) - Admira (Austrija). Mogla je da prođe i gore da je izvukla boljeg iz dvoboja Videoton (Mađarska) - Slovan (Slovačka), ali je žreb hteo da već prve dve kuglice budu imena Crvene zvezde i Omonije.

Zvezda je igrala protiv Omonije u kvalifikacijama za Ligu šampiona pre 11 godina kada je Muslin trenirao srpski tim. Tada su jedva prošli dalje, pošto su na Marakani slavili sa 2:1, a u prvom meču je bilo 1:1.  Pre par godina kiparski APOEL je najavio crne dane crveno-belih izbacivši ih u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Vojvodina će imati znatno teži zadatak jer će igrati protiv Rapida iz Beča. 

Jedan od zanimljivijih parova trećeg kola je i duel splitskog Hajduka i milanskog Intera.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sever

    20. jul 2012 | 17:11

    https://www.youtube.com/watch?v=G3f0sF-fCC0

  • sasa

    20. jul 2012 | 18:26

    Dali je Prosinecki vrsio pripreme za ovu sezonu ? Na poluvreme se otislo sa rezultatom od 3 - 0, dakle aktivan rezultat s kojim je Zvezda mogla u nastavku postici jos 2 kom. Sasma dezorijentisani, nemotivisani i umorni, igraci su slicili na grupu fudbalera koje je trener sakupio u mojoj ulici i poslao i na teren. Umesto da krenu jos silovitije, Zvezda se krenula braniti i to bez ikakvog reda i koncepta. Posle 3-0 postojala je opasnost da utakmica zavrsi neresenim rezultatom, zar Prosinecki misli do "Lige Evrope" dogurati takvom igrom, mozda je gledap previse Hickokovih filmova jer nam je upravo takvu fudbalsku zavrsnicu priredio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA