≫ 

Maljković posetio Atletski savez Srbije! (FOTO)

Predsednik OKS počeo sa posetom sportskih kolektiva po Srbiji

  • 0

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Božidar Maljković posetio je Atletski savez Srbije i obišao atletsku dvoranu u Beogradu.

Tom prilikom predsednik Atletskog saveza Veselin Jevrosimović uručio je zahvalnicu predsedniku OKS za sve što je ova organizacija uradila za atletiku u prethodnom periodu u 2016. godini.

Osim predsednika Maljkovića u poseti ASS, bili su i generalni sekretar OKS Đorđe Višacki kao i član izvršnog odbora OKS Žarko Zečević.

Foto: ASS Foto: ASS

Predsednik ASS zahvalio se delegaciji na prvoj zvaničnoj poseti Olimpijskog komiteta  Srbije. Tom prilikom svi zajedno su obišli Atletsku dvoranu, a naši gosti nisu krili oduševljenje ovim objektom.

- Pre svega želeo bih da se zahvalim na dosadašnjoj saradnji sa menadžmentom Olimpijskog komiteta Srbije i izrazim želju da ubuduće ta saradnja bude na još višem nivou. Smatram da smo mi jedan od saveza koji je najbolje iskoristio program OKS od svih individualnih sportova - rekao je direktor ASS, Branković.

- Danas sam došao ovde u posetu kako bih video uslove u kojima radite i zahvalio vam se na svemu što ste učinili da atletika u Srbiji bude na nivou na kom je u posledjih nekoliko godina. Atletska dvorana zaista izgleda spektakularno. Olimpijska kuća je uvek otvorena za sve vas, i od nas ćete uvek imati veliku podršku - rekao je predsednik OKS, Božidar Maljković.

OKS atletika 3

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA