≫ 

Kokeza: Najveća glupost koju sam čuo je da je Vučić vlasnik Zvezde

Predsednik FSS tvrdi da iza takvih priča stoji neki drugi interes koji nema veze sa sportom

  • 14
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza opovrgao je tvrdnje da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao u tome da Zvezdan Terzić bude postavljen za direktora Crvene zvezde.

- To je apsolutna laž. Svi koji su tada bili u u Upravnom odboru u Crvenoj zvezdi znaju imenom i prezimenom ko je predložio direktora da dođe u klub. Moram da naglasim za neke članove, uključujući i mene, saglasili smo se sa tim predlogom (da Terzić bude direktor). To je inače poverljiva stvar. Znam da u klubu ima evidencija sa svakog Upravnog odbora ko je predložio Zvezdana Terzića. Laž je da je predsednik države doveo njega u klub - rekao je Kokeza na konferenciji za medije, a na pitanje da li očekuje Terzića na utakmici sa Velsom, odgovorio je:

- Svi navijači naše zemlje i funkcioneri su dobrobodšli da nam pomognu da prebrodimo najtežu prepreku u ovim kvalifikacijama.

On je istakao da su priče o tome da je Vučić "vlasnik Zvezde i da se za sve pita" - najveća glupost koju je čuo.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Mislim da treba kao u inostrantvu da manje pričamo o funkcionerima, jer niko ne dolazi na stadione zbog nas, nego zbog igrača. Ono što mogu da kažem je ta tvrdnja novinara Dejana Anđusa možda najveća glupost koju sam čuo u poslednje vreme. Proveo sam dve godine u Zvezdi, sada sam godinu dana ovde u FSS, i nikad nisam imao slučaj da se predsednik Srbije mešao u funkcionisanje bilo kog kluba tako i FSS, osim ako neko ne računa da je država u skladu sa svojim mogućnostima pomagala Zvezdi, Partizanu i drugim klubovima, kao i FSS - rekao je Kokeza, dodatno pojasnivši:

- Predsednika držve poznajem skoro 15 godina, s obzirom na njegov rad i njegovo ponašanje, on je čovek koji ne priča iza leđa. Bez obzira da li je lepo ili ne, reći će vam u lice. Direktora Zvezde je video dva ili tri puta u životu, zato je priča još veća glupost. Ovde se radi o nečemu drugom, i to nema veze sa sportom. Žao mi je što sam izašao iz ove sportske teme, ali moram da poručim predsedniku da ne posustane i ne podleže ucenama, već da nastavi da obavlja posao predsednika kao što je obavljao i posao premijera - zaključio je Kokeza.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nik

    8. jun 2017 | 12:59

    A ko je tebe doveo ??

  • A2

    8. jun 2017 | 13:25

    Prva tri funkcionera u FSS su okoreli zvezdaši, kao i skoro svi treneri raznih selekcija. Ko je sve baš zvezdase postavio i uhlebio u FSS ?Ko?

  • majstor

    8. jun 2017 | 13:26

    Vuline ti li si?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA