≫ 

"Old Traford" je mali za njih: Urbani penjači upali na stadion preko krova i razbesneli vođstvo Junajteda! (VIDEO)

Mladići su se uspentrali na vrlo opasan način: pomoću debelih elektirčnih kablova na spoljnom zidu stadiona, koji su im poslužili kao merdevine!

  • 1

Četvorica mladića izazvali su pravu pometnju u Mančesteru zbog neovlašćenog upada pod velom noći na stadion Junajteda "Old Traford".

U pitanju su momci koji se bave parkurom (urbani penjači) čija je jedna od lokacija za uspon tog dana (nedelja ujutru) bio i čuveni stadion.

Pravi mali podvig koji su izveli, a koji je za njih zapravo najobičnija rutina, ostao bi neprimećen široj javnosti da ga nisu "okačili" na jutjub tako da sada svi mogu da vide njihovu mini-avanturu.

Na klipu, pored nekoliko lokacija u gradu koje su prethodno obišli i pentrali se, mladići prikazuju trenutak prilaska i penjanja na "Old Traford", i to na vrlo opasan način: pomoću debelih elektirčnih kablova na spoljnom zidu stadiona, koji su im poslužili kao merdevine!

Za svakog razumnog, bila bi to ekstremno rizična akcija, ali ne i za kvarter dobro utreniranih i smelih penjača koji su se kao od šale, poput Spajdermena, ispentrali na vrh stadiona odakle su imali veličanstven pogled na travnati teren. Sa te pozicije su se, ponovo opasnim putem i uz pomoć krovne konstrukcije tribina, spustili na travu i trčali po njoj.

Tek kada su se spustili, stadionsko obezbeđenje ih je pojurilo, ali bez uspeha u hvatanju četvorice visprenih momaka.

Povodom ovog slučaja oglasio se klub i osudio ovaj incident.

- U ranim jutarnjim satim u nedelju, stadionsko obezbeđenje je jurilo urbane penjače po ogradama "Old Traforda" pošto su uspeli nelegalno da uđu na stadion, preko spoljnog zida i krova. Takve akcije su, izgleda, motivisane raznim trendovima i sličnim akcijama koje se promovišu na društvenim mrežama, a ovi koji su upali na "Old Traford" prethodno su isto radili na hotelu u centru grada.  Njihove glupave i neodgovorne akcije, posebno u ovako osetljivom trenutku (zbog terorističkog napada, prim. aut), utakmicu koja je odigrana u nedelju (oproštaj Kerika) doveli su u rizik i angažovali još više čitav klub, i što je još važnije, policiju, da potroše mnogo više vremena nego inače, da se uvere da je stadion bezbedan za odigravanje utakmice - navodi se, između ostalog, u saopštenju Junajteda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    11. jun 2017 | 06:50

    Idi begaj mene da strefi srcka twk mogu da zamislim izraz lica njihovih roditelja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA