Najopasniji gradovi za Delije i Grobare u kvalifikacijama za Evropu! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde mogu da dobiju rivale iz gradova koji nisu bezbedni za navijače ovih timova

  • 40
Foto: A. Nalbantjan, Marko Todorović Foto: A. Nalbantjan, Marko Todorović

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde spremaju se za učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope.

>>>NAJTEŽE U HRVATSKOJ: Ovo su klubovi iz bivše SFRJ protiv kojih Zvezda, Partizan i Voša mogu da igraju u kvalifikacijama!

Navijači jedva čekaju da vide rivale (izvlačenje u ponedeljak u 12h)kako bi procenili šanse svojih klubova, ali i videli da li mogu da odu na neko gostovanje.

Međutim, postoje neki gradovi koji ne bi bili toliko bezbedni za navijače Partizana i Zvezde, to jest Grobare i Delije, ukoliko ih žreb dodeli večitim rivalima.

ATINA

Partizan će takmičenje početi u prvom kolu kvalifikacija, a najteži rival koji može da mu dođe je Olimpijakos.

Poznato je da je grupa Gejt 7 navijači Olimpijakosa u bratskim odnosima za Delijama i da će dolazak Grobara u Atinu biti idealna prilika za neki obračun. Neretko se dešavalo da i određen broj propadnika Delija dođe.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

MOSTAR

Prvak BIH je ekipa Zrinjski iz Mostara, a poznato je koliko je taj kraj Hercegovine neprijateljski raspoložen prema ekipama iz Srbije, a pogotovo navijačima. Nema sumnje da bi na ovom gostovanju bila jako nebezbedno za navijače Partizana.

Dovoljno je samo vratiti se nekoliko godina unazad, kada je Partizan igrao kvalifkacioni meč protiv Zrinjskog 2007. godine. Iako su crno-beli dvomeč dobili ukupnim rezultatom 11:1, izbačeni su iz kvalifikacija zbog nereda navijača u Mostaru, te je Zrinjski nastavio dalje kvalifikacije.

Printskrin: Youtube/ZRINJSKI TV Printskrin: Youtube/ZRINJSKI TV

VARŠAVA

Žreb fudbalerima Partizana takođe može da donese vrelo nezgodne destinacije po navijače jer su Legijini navijači jedni od najopasnijih u Evropi.

ZVEZDA IMA "JAČA" GOSTOVANJA

Što se tiče Crvene zvezde, ona  će igrati kvalifikacije za Ligu Evrope, a i tu ima potencijalno opasnih gradova za navijače crveno-belih

ZAGREB

Dinamo iz Zagreba posle nekoliko godina nije prvak Hrvatske pa će u kvalifikacije za Ligu Evrope pa tako automatski može biti rival Zvezde. Zvezda i Dinamo nisu odigrali utakmicu još od rata u Jugoslaviji 90-tih.

Ne treba da pričamo o tome da navijači nisu dobrodošli u Zagrebu i da je to gostovanje na koje neće ići.

Foto: youtube/ElDesmarque TV Foto: youtube/ElDesmarque TV

ISTANBUL

Zvezda može u kvalfikacijama za Ligu Evrope da dobije dva turska kluba Galatasaraj ili Fenerbahče. Nema potreba pričati da bi izuzetno opasno bilo da se to bude Galatasaraj zbog sukoba navijača koji datira još sa košarkaških duela u Evroligi i ubistva marka Ivkovića Jagode.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

SOLUN

Rival zvezde mogao bi da bude PAOK iz Soluna, a zna se da su navijači ovog kluba bratski sa Grobarima. To dovoljno govori kakve bi se sačekuše pravile Delijama ako pođu put Soluna.

Printskrin: Youtube/INPAOK Next Level Printskrin: Youtube/INPAOK Next Level

SPLIT

Još jedan rival iz Hrvatske Hajduk iz Splita, mogao bi biti zanimljiv navijačima još iz vremena stare Jugoslavije i navijačkih tuča sa Torcidom.

ŠIROKI BRIJEG

Drugoplasirana ekipa iz Premijer lige bih je Široki Brijeg, tradiconalno negostooljubivo mesto za srpske navijače (znamo ga još iz vremena  ABA lige, kade košarkaški tim igrao)

SKOPLJE

Rival Zvezde iz Skoplja mogla bi da bude Škendija, albanski klub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lionac

    18. jun 2017 | 21:04

    Hahaha nece biti bezbedno gde Cigani dodju.

  • sale

    18. jun 2017 | 20:51

    Delije i Grobari su najjaci navijaci u citavoj Evropi, niko nema takvu organizaciju balijanderi i siptari bolje da se ne kace jer se nece dobro zavrsiti po njih ;)

  • ERA 031

    18. jun 2017 | 20:41

    Ja sam za Skoplje. Nikad nismo igrali protiv šiptara pa bi valjalo da ih malo otresemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA