≫ 

Oglasio se omraženi Donarumin agent i osuo žestoku paljbu po Milanu: Dečko mi je rekao "Mino, oni mi prete"!

- Situacija je postala previše nasilna i neprijateljska, tako da nema šanse da ostane - rekao je Raiola

  • 2
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Menadžer Mino Raiola, koji zastupa golmana Đanluiđija Donarumu, konačno se oglasio posle šokantne odluke igrača Milana da ne produži ugovor sa klubom.

Naravno, Donarumi se život promenio istog momenta - od miljenika navijača do persone non-grata. Navijače Milana nije mrzelo da otputuju do Poljske i da na utakmici Italije pobacaju dolare kod Donaruminog gola.

>>> Hoćete Donarumu? Milan predložio Realu neostvarivu razmenu igrača

Raiola tvrdi da se igraču preti smrću.

- Situacija je postala previše nasilna i neprijateljska, tako da nema šanse da ostane. Doneli smo odluku i to nema veze s novcem. Ugroženi smo, Donaruma je ugrožen i čak mu se preti smrću. Ne možete zadržati igrača u klubu ako mu pretite. On je neverovatan golman, ali ovo što rade na pragu je mobinga - istakao je Raiola.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Menadžer ističe da klub nije stao iza svog igrača, i da je sam golman odlučio da se prekinu pregovori.

- Bio je spreman da potpiše novi ugovor, nije bilo sumnje. Ali nakon svega su nas prisilili da napustimo pregovore. Preuzimam odgovornost. Dečko mi je rekao: "Mino, iskreno, ne treba da nastavimo da pregovaramo, oni prete meni i mojoj porodici". Klub je trebalo da zaštiti svoje igrače i da skoni uvredljive banere ispred stadiona. Klub je trebalo da ga podrži, a nije - tvrdi Raiola, koji je priznao da golman ima ponude Juventusa i Reala.

- Rekli su nam da do 13. juna donesemo odluku i mi smo to uradili. Doneli smo je. Ne želim rat protiv Milana, ali ne mogu ovako da radim - zaključio je Mino Raiola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA