Đurđević se svađa sa sudijom zbog penala, a Gaćinović daje gol: Neverovatna scena pre vodećeg gola Srbije protiv Makedonije! (VIDEO)

Mijat Gaćinović postigao prvenac za Srbiju na EP u Poljskoj

  • 13

Srbija je povela protiv Makedonije u utakmici 2. kola Evropskog prvenstva za mlade reprezentacije. To je Orlićima bio i prvi gol na šampionatu u Poljskoj, pošto su u 1. kolu poraženi od Portugalije sa 2:0.ž

>>> Srbija - Makedonija <<<

Pogodak je postigao Mijat Gaćinović, i to nakon sporne situacije u kaznenom prostoru, kada sudija nije svirao očigledan penal nad Markom Grujićem.

Lopta je zatim došla do Đurđevića, koji nije bio u toliko povoljnoj situaciji da bi sudija pustio prednost, već očigledno nije ni imao nameru da svira jedanaesterac.

Ipak, na sreću Srbije, lopta je nakon pasa Đurđevića stigla do Gaćinovića, nakon što se odbila od jednog igrača Makedonije, a Gaćinović je šutirao iz prve i postigao gol.

Interesantno je bilo da se Đurđević već bunio kod sudije zbog nedosuđenog penala nad Grujićem, a da prethodno nije ni video da je lopta došla do Gaćinovića, koji je dao gol nakon toga.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nektigamamaduva

    20. jun 2017 | 18:56

    Djurdjevic se bunio jer je lopta pogodila u ruku odbrambenog igraca Makedonije.

  • Kleverli

    20. jun 2017 | 18:56

    Jedino ume da se svadja, kao fudbaler poprilicno skroman, ono golova sto je dao davao je sa metar...

  • Ksoma CZ

    20. jun 2017 | 20:49

    Pa zar nismo imali istu situaciju kod penala i protiv Portugala isto bila ruka koja nije sudjeno u korist Srbije a ovde ga svirao!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA