≫ 

Neprepoznatljiva Jelena Dokić: Posle najtežeg perioda u životu izgleda potpuno drugačije (FOTO)

- Do sada nikome nisam rekla svoju punu priču, nikom živom, tako da je bilo teško ponovo prolaziti kroz neke bolne i teške trenutke u životu - napisala je Jelena u delu svoje autobiografije

  • 11
Foto: Guliver/Stu Forster /Allsport Foto: Guliver/Stu Forster /Allsport

Jelena Dokić je bila pionir novog talasa srpskih tenisera i teniserki jer je svojevremeno, nakon što je odlučila da zaigra pod zastavom naše države umesto Australije, bila četvrta teniserka sveta. Igrala je četvrtfinala i polufinala Gren slemova, osvajala turnire i bila je u samom vrhu WTA liste.

>>> Jelena Dokić progovorila posle nekoliko godina ilegale: O svađi s ocem Damirom, vezi sa Hrvatom, a imala je i moćne reči za Đokovića (FOTO)

Dok je bila aktivna teniserka, Jelena je važila za jednu od atraktivnijih na turu, a ali danas, kao 34-godišnjakinja izgleda potpuno drugačije.

Mnogi je ne bi prepoznali na najnovijoj slici koju je objavila na Instagramu sa šeširom na glavi u prirodi. Deluje mnogo krupnija u licu, a i u komentarima su joj pratioci rekli da izgleda mnogo drugačije.

A post shared by JELENA DOKIC (@dokic_jelena) on

Veliki trag na njenu karijeru ostavile su porodične nedaće i problemi u privatnom životu, sa ocem Damirom, koji se protivio njenoj ljuvavnoj vezi sa Hrvatom Tinom Bikićem. Jelena je sada napisala knjigu u kojoj je po prvi put ispričala svoju životnu priču i nazvala ju je ''Nesalomiva''

- Tokom proteklih godinu dana prošla sam kroz jedno od najtežih iskustava, ali i jedno od iskustava koje me je najviše ispunilo – pisanje moje dosadašnje životne priče. Do sada nikome nisam rekla svoju punu priču, nikom živom, tako da je bilo teško ponovo prolaziti kroz neke bolne i teške trenutke u životu, ali bilo je i divno prisetiti se nekih lepih trenutaka iz karijere. Ali sve to zapisati, i dobro i loše, bilo je oslobađajuće. Ne, ovo nije priča o tenisu, ovo je priča o preživljavanju - napisala je Jelena u najavi knjige, koja bi trebalo da se pojavi u prodaji u novembru.

A post shared by JELENA DOKIC (@dokic_jelena) on

Ipak, ono što se može primetiti jeste drastična razlika u izgledu u odnosu na raniji period, a naročito u odnosu na period u kome je bila aktivna teniserka.

Posledica toga može da bude i bolest i problemi sa štitnom žlezdom, koju je Jelena imala u proteklom periodu od godinu i po dana, za koji je i rekla da joj je bio najteži u životu. Ipak, na svu sreću, pobedila je bolest i sada motiviše ljude kroz aktivnosti na društvenim mrežama.

Pogledajte njene fotografije od pre i sada:

Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives Jelena Dokić iz perioda dok je bila aktivna teniserka: Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives

A post shared by JELENA DOKIC (@dokic_jelena) on

A post shared by JELENA DOKIC (@dokic_jelena) on

A post shared by JELENA DOKIC (@dokic_jelena) on

A post shared by JELENA DOKIC (@dokic_jelena) on

A post shared by JELENA DOKIC (@dokic_jelena) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    23. jun 2017 | 14:02

    Jednostavna, simpatična žena...

  • kosmos

    23. jun 2017 | 15:13

    Puna fotosopa i zatezànja lica bez potrebe mlada je. Otac je se napatio kroz zivot sa hrvatima mnogo u Osijeku i napustio je sve i izbeglica je bio i vratila mu je namerno to na taj nacin na koji nije trebala. Mogla je sa bilo kim ali sa hrvatom nije smela. Zna koliko ga je povredila. Ali neka joj je sa srecom hrvat ne hrvat sta nas briga nek radi sta hoce.

  • Mirjana

    23. jun 2017 | 14:23

    Mladolika i lepa uprkos svemu !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA