Stefan Babović ide u HSV

Hamburger već uputio ponudu Partizanu i moguće je da prvotimac "crno-belih" promeni sredinu pre Partizanovog revanša protiv AEL-a u kvalifikacijama za Ligu šampiona

  • 0

Hamburger želi Stefana Babovića, prvotimca Partizana. Nemci su već uspostavili kontakt sa "crno-belima" i dali konkretnu ponudu, pa ako se klubovi dogovore, 25-godišnji vezista mogao bi da promeni sredinu već pre revanša Partizana protiv kiparskog AEL-a u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Babović želi da ide u inostranstvo, a u prethodnih nekoliko meseci izjalovili su mu se transferi u Borusiju iz Menhengladbaha i turski klub Kasimpašu.

HSV je trenutno u velikoj krizi, prethodni šampionat završili su na 15. mestu, jedva se spasivši ispadanja i to im je najgori plasman od osnivanja Bundeslige. Hamburger je šest puta bio šampion Nemačke, a 1983. osvojio je i Kup šampiona.

Klub već ima dva srpska internacionalca, Gojka Kačara i Slobodana Rajkovića, koji je u odlasku posle nedavnog udaranja saigrača na treningu.

(telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA