Meksiko ispustio treće mesto u 91. minutu, Portugal preokrenuo bez Ronalda! (VIDEO)

Falio je Ronaldo saigračima, ali se pobeda izvojevala posle drame

  • 3

Fudbaleri Portugala pobedili su Meksiko sa 2:1 u meču za treće mesto Kupa konfederacija.

Nije bilo Ronalda koji je sada sa porodicom i tek rođenim blizancima, što se osetilo u igri Portugalaca. Već  u 16. minutu je viđen veliki kiks, Silva nije iskoristio penal zahvaljujući maestralnim refleksima golmana Ohoe, da bi posle Meksiko kaznio evropske šampione.

U 54. minutu, na ubacivanje Čičarita za Velu loše je reagovao golman Patrisio, a još gore štoper Neto koji je postigao autogol.

To je anulirao drugi i popularniji štoper, kada su već svi videli sudiju kako svira kraj meča. U nadoknadi, Pepe se pojavio niotkuda i uleteo u šesnaesterac, smestio je loptu u mrežu za produžetke, što je potpuno demoralisalo Meksikance.

U nastavku, Silva se iskupio za promašeni penal upravo sa bele tačke. Promenio je stranu i visinu udarca, pa Ohoa ovaj put nije imao šansu da interveniše, a utakmica se zakuvala i zbog drugog žutog kartona koji su dobili Semedo iz Portugala i Himenez iz Meksika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA