≫ 

Partizan pobedio Ruse golom iz penala: Da li će ovih 11 igrača napasti Budućnost? (VIDEO)

Strelac jedinog gola bio je Uroš Đurđević

  • 38

Generalna proba Partizana pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona uspela je samo ako gledamo konačan rezultat.

Crno-beli su pobedili Ural rezultatom 1:0 (0:0), ali tek golom Uroša Đurđevića iz penala u 88. minutu.

Trenera crno-belih Miroslava Đukića može da raduje pomenuti rezultat, međutim svakako će da ga brine nešto slabija igra njegovog tima protiv šarenolikog sastava ruskog tima.

Partizan je, s druge strane, na teren izašao u najjačem sastavu. Sastavu koji će verovatno ''napasti'' Budućnost 11. jula u Humskoj - Kljajić, Vulićević, Miletić, Ćirković, Ostojić, Everton, Kosović, Janković, Mihajlović, Leonardo, Đurđević.

Srpski šampion je od protivnika bio bolji taman za taj jedan gol, međutim, uprkos pomenutoj slabijoj igri, mogli su crno-beli još koji put da ubace loptu u mrežu.

Đurđević je u prvom poluvremenu loše šutirao posle jedne odbijene lopte golmana Urala, da bi Mihajlović u finišu prvog poluvremena imao ''jedan na jedan''. Prebacio je loptu preko gola.

Nešto slično videli smo i u 90. minutu kada je Tavamba lobovao ruskog golmana, ali je lopta otišla pored gola. I Kamerunac je, takođe, bio sam. Ruski tim nije bio opasna rival, a svoj ''arsenal'' donekle su pokazali tek sredinom drugog dela. Dva opasna šuta koje je Kljajić ukrotivo.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stiv

    4. jul 2017 | 18:50

    Mihajlovic ocajan, decko nije za prvi tim...

  • Goran ⚫⚪

    4. jul 2017 | 19:44

    Tavamba igracina, definitivno ga treba vise forsirati!

  • ⚫⚪⚫⚪

    4. jul 2017 | 19:40

    Po mom skromnom misljenju, Tawamba od kad je usao delujemo nekako mnogo tecnije, treba da igra malo vise. Malo je falilo i da postigne gol

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA