≫ 

Poraz Srbije u hladnoj Kuritibi: Amerikanci nas poslali na mnogo teži zadatak ka polufinalu! (VIDEO)

Igračima Nikole Grbića sada treba pobeda od 3:0 ili 3:1 protiv Francuske da bi se plasirala u polufinale

  • 2

Odbojkaši Srbije poraženi su na startu završnog turnira Svetske lige od reprezentacije SAD rezultatom 1:3 - 22:25, 23:25, 25:19, 22:25.

Branioci titule bili su blizu preokreta u adaptiranoj dvorani na stadionu u brazilskoj Kuritibi, gde su uslovi za igru jako loši zbog hladnoće.

>>> Nikola Grbić šokiran: Ovako nešto nisam doživeo za 30 godina, koliko se bavim odbojkom!

U tome su se bolje snašli Amerikanci, koji su iskusno koristili greške naših odbojkaša, pogtovo iz servisa. Tejlor Sender je bio vrlo problematičan za naše igrače, upisao je 22 poena. Na drugoj strani su se najviše istakli Aleksandar Atanasijević sa 18 poena, Srećko Lisinac sa 15 i Marko Podraščanin sa 12.

Najbolje su igrali u trećem setu kada su se Amerikanci opustili, ali u neizvesnom četvrtom setu sreća nije bila na strani igrača Nikole Grbića.

Srbija ima novu priliku za polufinale, u četvrtak od 22.40 po našem vremenu, protiv evropskog šampiona Francuske, koja je u prvom meču savladala SAD 3:2.

Amerikanci i Kanađani su se već plasirali u polufinale.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA