Košutnjak osvojio vaterpolo kup na Adi, Indonezija oduševila

Iako su krenuli od 0 u svojoj zemlji, predvođeni našim trenerom, Indonežani se solidno pokazali pred beogradskom publikom

  • 0

Vaterpolisti Košutnjaka osvojili su simpatičan turnir "Košutnjak open" koji je tokom vikenda održan na Adi Ciganliji.

U konkurenciji TENT-a, Singidunuma i reprezentacije Indonezije, ekipa Košutnjaka je osvojila prvo mesto sa maksimalnih 9 bodova.

>>> Srbija stvara nove Prlainoviće i Filipoviće: Besplatna škola vaterpola za decu od 7 do 15 godina na Adi tokom celog leta!

Selekcija Indonezija koja se pod otvorenim nebom predstavila brojnim posetiocima beogradskog kupališta u tri dana turnira bila je posebna atrakcija, naročito ako se uzme u obzir da joj je selektor naš čovek, Miloš Saković koji u ovoj zemlji pokušava da podigne vaterpolo bukvalno sa nule.

- Imamo selektora i u Singapuru, Iranu, Tajvanu. U Aziji je potražnja za ljudima iz srpskog vaterpola.

- Mi smo daleko od uslovno rečeno ozbiljnog vaterpola, jer smo na početku. Pre 6 meseci smo počeli i radimo najbolje što možemo. Na nivou smo da možemo da pobedimo određene drugoligaške timove iz Srbije - poručio je Miloš Saković na kraju turnira.

Najbolji igrač turnira je bio Dejan Inđić iz TENT-a, a strelac Miloš Vukićević iz Košutnjaka. Pehare u Indoneziju odneli su golman Opi (najbolji na turniru) i pomenuti trener Saković. Potez turnira je napravio Filip Cvetković, član Košutnjaka.

Konačni redosled: Košutnjak 9, TENT, 6, Indonezija 3, Singidunum 0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA