≫ 

Čim su mu odložili meč, Novak je odao počast najvećem umu svih vremena: Naš Tesla... (FOTO)

- Znamo više i više vidimo zahvaljujući velikim ljudima kakav je naš Tesla - napisao je najbolji srpski teniser

  • 13
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Nedugo pošto je ozvaničeno da je njegov meč osmine finala Vimbldona odložen, Novak Đoković se oglasio na Fejsbuk stranici.

Ali njegova objava nema veze sa dešavanjima na Vimbldonu, već je najbolji srpski teniser odao počast najvećem naučniku u svetskoj istoriji.

- Nikola Tesla, moja velika inspiracija, rođen je na današnji dan i ovaj dan je poseban ne samo za nas koji se i dalje divimo njegovom vizionarskom radu, već i za sve one koji su inspirisani njegovim izumima i njegovom hrabrošću da menja svet na bolje. Mi svi danas možemo više, znamo više i više vidimo zahvaljujući velikim ljudima kakav je naš Tesla, koji će istinski živeti zauvek! Srećan rođendan i hvala #NikolaTesla - napisao je Novak, uz fotografiju na kojoj on nosi majicom sa likom slavnog srpskog naučnika.

Zbog meča Nadal - Miler koji je trajao skoro pet sati, duel Novaka Ðokovića i Francuza Adrijana Manarina odložen je za utorak od 13 sati, i to tek posle navodne rasprave između srpskog tenisera i čelnika ATP.

Meč je trebalo da se igra na terenu broj 1, a u utorak će se igrati na Centralnom terenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA