Kako igram ni ne zaslužujem da budem prvi! Marijev vrhunski odgovor na pitanje koliko će mu biti teško ako izgubi prvo mesto?

Prvi reket sveta svestan je da ne pruža igre na nivou najboljeg igrača

  • 1

Britanac Endi Mari doživeo je poraz na Vimbldonu pred domaćom publikom! U četvrtfinalu, eliminisao ga je Sem Kveri sa 6:3, 4:6, 7:6 (4), 1:6, 1:6.

Ipak treba istaći da je Britanac igrao povređen i da već neko vreme ima problema sa povredom, ali je dao sve od sebe.

Međutim, ono što zanima čitav teniski svet, a naročito ljude u Srbiji, je šta će biti ako Mari izgubi prvo mesto? Da bi se to desilo na Vimbldonu Novak Đoković je morao da osvoji ovaj turnir, Ali, pošto je Nole predao meč Berdihu, sledeća šansa je na US openu.

Novinar je pitao Marija (u tom trenutku je još trajao meč Đokovića)  koliko će mu biti teško ako se to desim jer je naporno radio da dođe do broja 1.

- Neće mi biti naročito teško. Pričao sam o tome proteklih nekoliko meseci. Misli, to će se svakako desiti u nekom trenutku. Ne mislim da bilo koji igrač može da bude prvi tokom cele karijere.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Nisam igrao dobro ove godine da bi zaslužio da ostanem na prvom mestu mnogo duže! Ako se ne desi do kraja ovog turnira, desiće se do kraja JU ES opena.

- To je sasvim okej, Naravno, više bi voleo da sam broj jedan, nego 2, 3 ili 4.. Znate, sad moram da se vratim i nađem način da se vratim

(Telegra.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ečeverija brat od strica MOMOV!

    12. jul 2017 | 19:31

    Nole-splaka,dobro je moj brat od strica MOMO rekao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA