≫ 

TRANSFERI ZA 12. JUL: Čelsi izluđuje Matića, Milan najavio bombu godine, Hames doživeo razočaranje u Bajernu!

Tek se zakuvavaju veliki transferi u Evropi

  • 1

Još jedan buran dan za transfere je iza nas, ali mnogi tek treba da se ostvare. Milan se nada bombi, a Nemanja Matić spasu iz kandži Čelsija, koji se sveti Junajtedu za dovođenje Lukakua.

TRANSFERI KOJI SU OBELEŽILI 12. JUL U PRELAZNOM ROKU:

- U Humskoj i dalje vlada bura zbog Leonardovog statusa. On je dobio poziv da ode u Al Ain, a u klubu i dalje vladaju tenzije zbog njegovog potencijalnog odlaska, o čemu više detalja možete pronaći ovde.

- Sa druge strane, Jagoš Vuković novi je član Olimpijakosa, u koji je prešao iz turske Konje, u kojoj je proveo tri sezone.

- Dani Alveš je podigao najveću prašinu samo jednom fotografijom  sa dresom PSŽ-a. Obukao ga je pred dvogodišnju saradnju, koja je razgnevila Pepa Gvardiolu. Trener Sitija nadao se dolasku desnog beka, ali reč nije bila dovoljna, PSŽ je imao dupliranu ponudu.

- Pored Pepa, tužan je i bivši igrač Partizana Ivan Ivanov, kome je Miodrag Božović u Arsenalu iz Tule uručio otkaz.

- Zagrebački Dinamo rešio je da parira Rijeci u novoj sezoni, pa je došao reprezentativac Malija, Tongo Dumbija, bivši igrač Tuluza. On je potpisao dvogodišnji ugovor.

- Espanjol je uspeo da dovede igrača Reala. U pitanju je 22-godišnji defanzivac Mario Ermoso,  koji je bio na pozajmici u Valjadolidu. U pitanju je trogodišnja saradnja.

- Atletiko Madrid potvrdio je da će Vitolo igrati za klub od 1. januara naredne godine, a za Atletiko je potpisao ugovor do kraja sezone 2021-2022. - Hames Rodrigez usepo je u nameri da napusti Real, ali ne i da dobije desetku. U Bajernu, gde je na pozajmici, nosiće broj 11, koji je nosio Daglaš Kosta. Desetka ostaje na leđima Arjena Robena.

- Lion je uspeo da dovede Marsela iz Bešiktaša za osam i po miliona evra, čime je rešen problem sa konkurencijom, jer je u turski klub nedavno došao Pepe, koji će praviti društvo Dušku Tošiću.

TRAČEVI I NAJAVE TRANSFERA KOJI SU OBELEŽILI 12. JUL U PRELAZNOM ROKU:

- Milan je krenuo u žestoku misiju, sa planom da dovede Leonarda Bonućija iz Juventusa. Klub nudi štoperu čak 7 miliona evra po sezoni, što je skoro dvostruko više od plate u Staroj dami. Sa druge strane, nudi i Juventusu Alesija Romanjolija, De Šilja i određenu sumu novca, a dat je rok od 72 sata za odgovor na ponudu!

- Kada smo već kod Milana, u ovaj klub želi Nikola Kalinić iz Fjorentine. Na njemu je da bude strpljiv, jer Viola zahteva 27 miliona evra u narednih 10 dana.

- Adnan Januzaj, nekada pompezno najavljivani talenat, sada je otišao u Real Sosijedad i na korak je do transfera. Španci će, prema spekulacijama, platiti 10 miliona evra Mančester junajtedu.

- Na ostrvu se šuška da Jirgen Klop želi napadača iz španske lige, zatim i da je izbor sužen na Anhela Koreu iz Atletika. Navodi se čak i da je poslata ponuda od 28 miliona.

- Vest Hem ne odustaje od Marka Arnautovića, iako je Stouk već odbio 17 miliona evra, sada je iz tabora Čekićara stigla ponuda od 22.5 miliona. Odgovor se čeka!

- Nemanja Matić i dalje čeka da reši status u Čelsiju, a iz redova Plavaca ide Kurt Zuma. Najverovatnije odredište je Stouk u jednogodišnjoj pozajmici.

- Naš reprezentativac u dresu Plavaca i dalje čeka na transfer, a kako prenose ostrvski mediji, trenutno je očajan što nije pušten u Mančester junajted. To su otkrili Matićevi saigrači, a o transferu se oglasio i Geri Nevil, legenda Đavola: Čudno je da ga Čelsi pušta, bio je veoma dobar u tandemu sa Kanteom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA