Ma, kakvi treninzi, svi u Austriju da se bodri Srbija: OFK Bačka vodi kompletnu ekipu na meč sezone naše reprezentacije!

Nesvakidašnji potez uprave superligaša

  • 4

Kompletan igrački kadar Fudbalskog kluba Bačka pridružiće se velikom kontigentu srpskih navijača u Beču na utakmici nacionalnog tima Srbije protiv Austrije.

Uprava srpskog superligaša odlučila se, mora se priznati, na nesvakidašnji potez: nagradila je igrače tako što im je obezbedila odlazak u Beč.

- Predsednik kluba, g-din Vladimir Mrđan i uprava kluba OFK Bačka, odlučili su da nagrade svoje igrače i stručni štab odlaskom u Austriju na kvalifikacionu utakmicu za odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. g između izabranih selekcija Austrije i Srbije koja se igra 6. oktobra u Beču - navodi se u saopštenju superligaša prosleđenom medijima.

Ovim činom, kako je navedeno, OFK Bačka želi da da podršku našoj reprezentaciji u vrlo važnoj i značajnoj utakmici, te da isprati kult reprezentacije gde je izgrađena velika svest o značaju reprezentativnog fudbala za celu zemlju.

Na putovanje će se ići autobusom, dok je klub trebovao karte preko Fudbalskog Saveza Srbije  Udruženja klubova Superlige Srbije.

- Sve ostale troškove oko organizacije puta i samog boravka u Austriji snosiće sponzori kluba, jer želimo da budemo deo ambijenta koji će obradovati celu naciju - poručili su iz Bačke.

Podsetimo, Srbija bi pobedom nad austrijom matematički obezbedila prvo mesto i plasman na Mondijal u Rusiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joki

    15. septembar 2017 | 19:01

    Bravo za Backu. Palancanima nije prvi put da organizovano prate reprezentaciju. Svaka cast tako se gradi i dize kult reprezentacije.

  • Detelina

    15. septembar 2017 | 21:26

    Svaka cast to je prava uprava. ZIVELA SRBIJA.

  • Putin R.S

    15. septembar 2017 | 17:59

    Bravo za FK Macvu i upravu. Svaka vam cast na tako lepom gestu. Trebalo bi svi da idu i da gledaju. Pravi primer kako se voli svoja reprezentacija. Jos jednom bravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA