≫ 

Fudbalski stadion je mali za meč Budućnosti i Zvezde: Nezapamćeno interesovanje navijača za duele u Morači!

Klub pretrpan trebovanjima, karata u slobodnoj prodaji verovatno neće ni biti

  • 3

Zahuktala se finalna serija ABA lige, Zvezda i Budućnost su u egalu posle dva meča u "Pioniru", sledi selidba u "Moraču" gde će biti odigrana naredna dva duela posle kojih možda bude bio i poznat prvak.

>>> Omić heroj Zvezdine pobede, crveno-beli izjednačili u finalu protiv Budućnosti (FOTO) (VIDEO)

Nadaju se u Podgorici srećnom epilogu i prvoj tituli, naravno računaju na ogromnu podršku sa tribina koja, sudeći prema interesovanju navijača, neće nedostajti.

Iz redova crnogorskog prvaka kažu da za treći i četvrti meč serije u Podgorici vlada "nezapamćeno interesovanje koje prevazilazi sva dosadašnja iskustva".

- Klubu se sa upitima za rezervacije karata i uplatama na žiro račun do sada obratilo preko 8.000 građana, očekivano je da će trebovanje karata dostići cifru od preko 10.000, a sva se odnose na komplet karata za obe utakmice - kaže se u saopštenju.

Foto: MN Press

Iz kluba je navedeno da navijači imaju "300 godišnjih karata, koje su vlasnici kupili na početku sezone, kao i da će "1.200 ulaznica dobiti firme - sponzori kluba".

- Jasno je da je nemoguće izaći u susret svim zainteresovanima koji žele da prisustvuju utakmici. KK Budućnost Voli će pokušati da izađe u susret, u skladu sa mogućnostima, i u toku sjutrašnjeg dana informisati javnost da li će na dan utakmice i kada biti prodaje karata na šalteru SC Morača, što će biti vrlo teško - navodi se u saopštenju, prenose Vijesti.

- Na osnovu trenutne potražnje izvesno je da bi publika koja želi da prisustvuje meču Budućnost Voli - Crvena zvezda ispunila gradski stadion u Podgorici.

U saopštenju se poručuje "navijačima Crvene zvezde da zbog lične bezbednosti ne unose na utakmicu navijačke rekvizite i obilježja kluba.

Klub se, kako navodi, zahvaljuje svojim vernim navijačima, sa žaljenjem zbog toga što realne mogućnosti ne dozvoljavaju da svi koji žele bodre svoj tim sa tribina SC Morača.

Nema sumnje, u petak i subotu Podgorica će biti mesto istinskog košarkaškog spektakla kakav nije višen godinama.

VIDEO: Čarke posle drugog meča Zvezde i Budućnosti u "Pioniru".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда¥[][][]®€£®[][]()()¢¢

    11. april 2018 | 20:17

    За Звезду ће навијати Срби Црногорци, а за њих више оних осталих. Улцињ ће се вероватно испразнити да би помогли Подгоричанима.

  • Www

    11. april 2018 | 23:23

    Pa nece dozvoliti CG da bude ni jedan Srbin videcete setite se utakmicu reprezentacije u kosarci gde Im je smetala Srpska zastava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA