≫ 

Sautempton primio gol u 96. minutu, biće drame za opstanak

Utorak je "dan D" za ekipu našeg Dušana Tadića

  • 2

Sautempton je prokockao neverovatno dobru šansu da napravi možda i ključan iskorak u borbi za opstanak: vodio je tim Marka Hjuza na "Gudisonu", a onda u 96. minutu primio gol za konačnih 1:1 sa Evertonom i najavu dramatična dva kola borbe za ostanak u eliti.

>>> Stouk ispao iz Premijer lige posle 10 godina: Nije pomoglo ni remek-delo Albanca (VIDEO)

Strelac za goste bio je Redmond u 56. minutu.

Do kraja "Sveci" su ostali sa desetoricom posle isključenja Jošide, a onda su bili surovo matirani: Dejvis je iskoristio neverovatan kiks Bertranda, njegovo "dodavanje" ka Gaju, posle čega je usledila asistencija do Dejvisa čiji je udarac sa "kapice" kaznenog prostora završio iza leđa golmana gostiju - i to posle odbitka!

Bod je Sautemptonu doneo samo bodovni egal sa Svonsijem, sa kojim će se tim našeg Dušana Tadića sastati već u utorak u duelu koji će, kako stvari stoje, odlučiti ko će i naredne sezone igrati među najboljima, a ko će u Čempionšip.

U poslednjem kolu Hjuzov tim čeka Mančester siti, a Svonsi prežaljeni Stouk.

Nadu u srećan kraj gaji i VBA posle niza dobrih rezultata i dve vezane pobede, međutim ekipa trenera Darena Mura je u daleko nepovoljnijoj poziciji od Sautemptona i Svonsija od kojih ima dva boda manje.

Naime, VBA će opstati u ligi samo u slučaju da upiše pobedu u jedinom preostalom meču koji imaju do kraja (protiv Kristal Palasa u gostima), a Svonsi i Sautempton u poslednje dve utakmice osvoje po bod. U tom slučaju napravio bi se krug od tri ekipe sa po 34 boda.

Hadersfild je u ovom trenutku sa 35 bodova i tri meča koja ima da odigra najbliži opstanku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    5. maj 2018 | 22:31

    Imacemo jos jedno reprezentativca u drugoj ligi

  • Curcija

    6. maj 2018 | 04:54

    Tadija ako si iole pametan bezi od ovih gubitnika nie ti tu mesto,treba da se boris za titulu a e za opstanak.Roma,Inter...to su ekipe za igraca kalibra kao sto si ti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA