≫ 

Bura na UO Partizana: Đukić "preživeo", za sada...

Aktuelni trener crno-belih sačuvao poziciju posle sastanka Upravnog odbora, ali je jasno kao dan da nema punu podršku čelnika kluba

  • 23

Predsednik Milorad Vučelić insistirao na smeni Miroslava Đukića, mlađi čelnici Miloš Vazura i Ivica Iliev sprečili otkaz treneru Trosatno zasedanje Upravnog odbora Partizana nije donelo ništa drugo do razjedinjenih stavova starijih i mlađih čelnika kluba, koji su imali različitu percepciju u vezi sa ostankom trenera Miroslava Đukića na klupi prvog tima.

Kako stvari trenutno stoje, Đukić je, iako je u jednom momentu bio nadomak smene, “preživeo” današnje sučeljavanje čelnika i još se vodi kao šef stručnog štaba, saznaje Telegraf.rs.

No, pitanje je da li će tako i koliko dugo ostati ubuduće, jer ni on sam više nije siguran da li želi da nastavi posao u Humskoj, iako ga mlađe snage ubeđuju da ostane.

Otuda je sednica najužeg klupskog rukovodstva protekla uz dosta polemike. Dok je predsednik Milorad Vučelić insistirao da šef stručnog štaba bude odmah smenjen, kako zbog učinka u prošloj sezoni, tako i javne polemike sa njim i delom ljudi, što na funkcijama, što nekih koji se iz senke mešaju u rad kluba.

Šta ćemo sa ovim Đukićem? Milorad Vučelić i Miloš Vazura u dilemi Foto: Marko Todorović

Zato je starija “garda” u rukovodećoj strukturi smatrala da treneru tu više nije nije mesto i želela je, bez obzira na veliku odšetu od 400.000 evra, koliko Đukiću sleduje u slučaju otkaza, da što pre razreši trenera dužnosti i dovede svog kandidta - Iliju Stolicu. Sa druge strane, sportski direktor Ivica Iliev i generalni direktor Miloš Vazura bili su decidirano protiv toga, jer smatraju da Đukić posle osvajanja Kupa Srbije, pre toga i proleća u Ligi Evrope, zaslužuje da nastavi posao na klupi Partizana.

Uz to, nisu voljni da plaćaju pomenutu sumu do kraja ugovora Đukiću, a da pride angažuju i novog trenera, koga bi takođe morali dobro da plate. Takođe, saznajemo, da ni Iliev ni Vazura nisu za to da Stolica preuzme ekipu,  matrajući da, ako već Đukić mora da ode, novi trener mora da bude neko iskusniji, pšre svega u takmičenju u Evropi, ali i sa većim imenom.

Tako je na snazi ostala pat poziciji, pa će konačna odluka o starom ili novom treneru biti doneta u narednih nekoliko dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djura

    28. maj 2018 | 19:36

    I suma da ostane obavezno!!! I talambita... i onda se od pocetka zna sta ce biti do kraja

  • GP

    28. maj 2018 | 18:25

    Ako ostane Djukic ostace Partizan i bez ono malo navijaca na tribinama. Ilijev i Vazura kao da nisu culi poruku navijaca sa tribina u vise navrata ove sezone. Djukic nije trebao da doceka ni zimu na klupi Partizana. Gospodo, prst na celo!

  • delije

    28. maj 2018 | 19:02

    Ostani Djukicuuuuuuu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA