Igor Štimac uvodi strahovladu, nema izlazaka ni posle utakmice, na treninzima i u svlačionici priča samo on

Hrvatski selektor rešio da čvrstom rukom vodi glavnog rivala Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014.

  • 0

Hrvatski selektor Igor Štimac uvodi strahovladu, reprezentativcima je zabranjen razgovor na treningu, u svlačionici pre utakmice i na poluvremenu sme da priča samo on, a igrači moraju da slušaju.

Nema kartanja u hotelu, zabranjena je upotreba mobilnih telefona u autobusu kad se ide na mečeve ili treninge. Svi igrači moraju da budu u sobama do ponoći, a sve oko ulaznica za rodbinu i prijatelje moraju da srede dan pre susreta, da ih niko ne bi povlačio za rukav na dan utakmice.

Najneobičnije pravilo koje je uveo Štimac je to što je igračima zabranjen izlazak i posle utakmice. Svi moraju zajedno u autobus, do hotela, onda ili u sobe ili kući, ako žive u gradu u kojem hrvatska reprezentacija igra utakmicu.

Hrvatska je u A grupi evropskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. zajedno sa Srbijom, Belgijom, Makedonijom, Škotskom i Velsom.

Štimac je debitovao porazom od Švajcarske 4:2 u prijateljskom meču, a ni njegov stari znanac, srpski selektor Siniša Mihajlović, u četiri meča nije zabeležio pobedu sa "orlovima".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA