ALMOND: Biće trofeja, znam za rivalitet sa Partizanom

- Svi srpski košarkaši igraju veoma čvrsto. Oni sa kojima sam igrao spremni su da sruše zid, ako im to trener kaže, za njih ne postoje prepreke. Radujem se što ću biti u prilici da igram na tom nivou - rekao je Moris Almond

  • 0

Američki košarkaš Moris Almond rekao je danas da se nada osvajanju trofeja sa Crvenom zvezdom ove sezone i dodao da mu je dobro poznat rivalitet njegovog kluba i Partizana.

- Veoma sam uzbuđen što će klub ove sezone učestvovati u nekoliko takmičenja. Veći broj takmičenja znači i priliku da se uzme veći broj trofeja. Jedva čekam da sve to počne - rekao je Almond novinarima po sletanju na beogradski aerodrom.

On je naveo da od igrača iz sadašnjeg sastava Crvene zvezde poznaje Eltona Brauna.

- Prva stvar koju sam saznao o Crvenoj zvezdi su njeni navijači. Igrao sam u nekoliko klubova u Evropi, u Španiji, Italiji, sa nekoliko srpskih košarkaša i ono što sam dobro naučio i zapamtio su priče o njenim navijačima i rivalstvo sa Partizanom - kazao je Almond.

Američki bek naveo je da je u dosadašnjoj karijeri imao priliku da upozna Novicu Veličkovića, Marka Jarića i Nemanju Aleksandrova.

- Svi srpski košarkaši igraju veoma čvrsto. Oni sa kojima sam igrao su spremni da sruše zid, ako im to trener kaže, za njih ne postoje prepreke. Radujem se što ću biti u prilici da igram na tom nivou - dodao je on.

Almond će sutra obaviti lekarske preglede i potom se priključiti ekipi na bazičnim pripremama na Zlatiboru.

(Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA