VUJOŠEVIĆ TVRDI DA DRŽAVA POKLANJA ZVEZDI TITULU: Hvataćemo za vrat svakog ko lovi u mutnom! (VIDEO)

Trener Partizana se prvi put, i to oštro, oglasio povodom stvaranja "moćne" Zvezde. Najavljuje napad na sve trofeje sa mladim timom

  • 5

Nije se Duško Vujošević oglašavao po pitanju večitog rivala Crvene zvezde od kako se vratio na mesto trenera srpskog šampiona, ali to nije dugo trajalo. U izjavi za SOS kanal trofejni stručnjak je oštro reagovao na "aktivnost" "crveno-belih" u ovom prelaznom roku i povodom stvaranja moćnog tima. Dule je kao glavnog organizatora "nove" Zvezde naveo državu.

- Postoje indicije da naši protivnici mogu da kupe ili da ih nova vlast koja je došla časti titulom. Pojedini misle da ako su preuzeli vlast treba i Zvezda da preuzme prvo mesto - istakao je Duško Vujošević ua SOS kanalu, dodajući da će se "obračunati" sa onima koji žele da "love u mutnom".

- Mi ćemo gledati da rešimo finansijsku situaciju koja nimalo nije laka i sa mladim timom probamo zadovoljimo ambicije.

Strateg Partizana najavljuje da će "crno-beli" ponovo jurišati na sve trofeje, ali najavljuje i obračune...

- Idemo na prva mesta u svim takmičenja u kojima učestvujemo i da se metaforički izrazim, hvataćemo za vrat svakoga ko hoće da lovi u mutnom, kao što su već počeli - direktan je bio Vujošević.

(Telegraf.rs / SOS kanal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • speedy

    22. avgust 2012 | 23:38

    Najbolje bi bilo da se Zvezda ne pojacava,da se raspada i da je u dugovima,pa da se ti dicis trofejima.Pocela panika da te hvata a?

  • Zlatko-Bec

    23. avgust 2012 | 07:51

    Kao prvo sav taj državni vrh navija za partizan da ne nabrajam sve sada,i sada kad zvezda hoce malo da se sredi onda vi hvatate za gušu.Sramota! Kao da živimo u Diznilendu,budite uporni možda ugasimo zvezdu vama za ljubav.

  • bobolino

    23. avgust 2012 | 08:21

    secas li se Dule kako smo ti pevali...da te podsetim: Uzmi dule nase k...ine !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA