NAVIJAČI UPOZORILI: Partizan se uozbiljio i naneo prvi poraz Jagodini

Izgleda da je transparent upućen igračima "Ako nastavite stazama srama, sledeća parola sledi vama" urodio plodom za minimalnu pobedu nad "ćuranima". Strelac Mitrović

  • 0

Fudbaleri Partizana uspeli su da nanesu prvi poraz ekipi Jagodine, pošto su "ćurane" savladali minimalnim rezultatom u trećem kolu Jelen Superlige.

Igrače je dočekao transparent na južnoj tribini: "Ako nastavite stazama srama, sledeća parola sledi vama", a navijači su nastavili sa skandiranjem: "Uprava napolje" i "Lopovi, lopovi sede nam u upravi, crno-bela zastava za njih nije svetinja".

Šampion Srbije nije imao poštenu priliku veći deo prvog poluvremena, a golman Stojković bio je jedini zaslužan što Jagodina nije povela. Domaćini su bili nespretni, a Vukašin Tomić imao je sjajnu priliku u 19. minutu. Sreća je bila na strani "crno-belih", kada je navodno novo pojačanje Crvene zvezde Ognjen Mudrinski ipak pogodio stativu. U finišu poluvremena, tačnije u 40. minutu, Partizan je najzad izgradio akciju, koja je završena golom Aleksandra Mitrovića posle centaršuta Ninkovića.

Partizan je bio agresivniji u nastavku, a sjajnu šansu za povećanje vođstva napravio je kapiten Saša Ilić, ali je vrlo nespretan bio Lazevski da bi dovršio akciju. Do 73. minuta nije bilo zanimljivih trenutaka, a onda je Nemanja Tomić sa 20-ak metara šutnuo, ali ipak u stativu. U 77. minutu je Šćepović zamenio Markovića, usledili su zvižduci sa tribina.

PARTIZAN: Stojković, Aksentijević, Miljković, Ivanov, Lazevski, Lovre, Ilić, S. Marković, Ninković (od 55. minuta Tomić), L. Marković (od 77. minuta Šćepović), Mitrović

JAGODINA:  Bondžulić, Dukić, Tomić, Živanvoić, Projić, Kostić, Gogić, Stojkov, Đurić, Stojanović, Mudrinski

Pobedu je zabeležio i večiti rival, a rezultate svih utakmica 3. kola možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA