Partizan pregovara sa tandemom Mađara! (VIDEO)

Napadač Rudolf Gergelji iz Đenove i defanzivac Pal Lazar (Samsun) nalaze se na meti "crno-belih"

  • 0

Još nekoliko dana je ostalo do kraja letnjeg prelaznog roka, a Partizan užurbano radi na dovođenju igrača koji bi mogli da pokriju rupe evidentne još od početka sezone.

Beogradski mediji najavljuju tandem Mađara, Rudolfa Gergeljija i Pala Lazara, koji bi mogao da se nađe u Humskoj već do kraja nedelje.

Gergelji je fudbaler Đenove, a proteklu sezonu je proveo u dresu atinskog Panatinaikosa i u osam mečeva postigao samo jedan gol.

Iskusni strelac (27) od kako je 2010. stigao u Đenovu svaku sezonu je igrao u drugom klubu. Najefkasniji je bio u dresu Debrecina (2007-2010) gde je na 52 meča postigao 25 golova.

Sa druge strane, Pal Lazar, član turskog Samsuna, zbog neadekvatne minutaže u tamošnjoj ligi želi da promeni sredinu i blizu je "crno-belog" dresa. Lazaru je matična pozicija desni bek, mada korektno odrađuje zadatke i na poziciji štopera.

Rođen je 1988. godine i do sada je u inostranstvu nastupao samo u turskom prvenstvu. Za reprezentaciju Mađarske je debitovao 2010. godine i odigrao do sada 6 mečeva.

Njegova vrednost  na tržištu je 600.000 evra.

Rudolf Gergelji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA