PRELOMIO: Mudrinski u utorak potpisuje za Zvezdu!

Sada već bivši napadač Jagodine je na putu za Beograd. Crvena zvezda nije platila obeštećenje, ali od sledeće prodaje Mudrinskog očekuje 50 odsto

  • 0

U "ratu" za perspektivnog napadača Jagodine Ognjena Mudrinskog pobedu nad Partizanom odnela je Crvena zvezda. Kako prenosi portal redstarbelgrade.info, Mudrinski se nalazi na putu za Beograd, gde će potpisati ugovor za klub iz Ljutice Bogdana.

Predsednik Jagodine Goran Milanović potvrdio je za Sportal.rs da će Mudrinski u utorak potpisati ugovor na "Marakani".

Dogovorili smo se, ostaje samo da u utorak potpišemo ugovor - rekao je Milanović.

Novo pojačanje je po ukusu trenera Aleksandra Jankovića, a od Mudrinskog se očekuje da značajno pojača konkurenciju u napadu i bori se za mesto u timu uz kolege iz mlade reprezentacije Srbije - Milunovića, Australije - Babalja, aktuelnog napadača Crne Gore - Filipa Kasalice, te bivšeg reprezentativca Gane -Natanijela Asamoe.

Kako redstarbelgrade.info nezvanično saznaje, Crvena zvezda nije platila obeštećenje za Ognjena Mudrinskog, ali od sledeće prodaje Mudrinskog očekuje 50 odsto.

Dvadesetogodišnji igrač je prvo pojačanje u finišu prelaznog roka, a mediji su prethodnih dana najavili povratak bivšeg kapitena Nenada Milijaša, napadača Vojvodine Abubakara Oumarua i desnog beka Rada Pantića.

(Telegraf.rs / Izvori: redstarbelgrade.info, Sportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA