US OPEN: Jelena zaokružila fenomenalan dan za srpske teniserke!

Posle pobeda Ivanovićeve i Jovanovske, srpska teniserka se plasirala u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD, savladavši Katerinu Bondarenko - 6:2, 6:1

  • 0

Srpske teniserke u prvom kolu US Opena - tri od tri! Posle pobeda Ane Ivanović i Bojane Jovanovski, Jelena Janković je zaokružila učinak naših igračica i plasirala se u drugo kolo, savladavši Ukrajinku Katerinu Bondarenko - 6:1, 6:2.

 

Bondarenko je osvojila prvi gem, i to je bilo sve od nje u prvom setu. Jelena je kao furija osvojila narednih šest gemova, dokazavši da treba ozbiljno da je shvatimo da joj se forma popravlja posle velike krize koja je trajala skoro čitavu godinu. U prvom setu je imala malo problema sa servisom u šestom gemu, kada je uspela da spasi brejk loptu.

 

U drugom setu Jelena nije dozovolila da se Ukrajinka ponada da može do preokreta, i u četvrtom gemu je povela rezultatom 3:1, što joj je obezbedilo dobru osnovu da i drugi set mirno privede kraju i zabeleži pobedu.

 

Protivnik Jelene Janković u drugom kolu je teniserka iz Španije Lara Aruabarena Većino.

 

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA