ČELIČNI RUNI: Biću dobro, hvala na podršci!

Posle povrede zadobijene u meču protiv Fulama napadač Junajteda zahvalio se navijačima za pruženu podršku i najavio brz oporavak

  • 0

Predvodnik Mančester junajteda Vejn Runi povredio se u meču protiv Fulama i najverovatnije će se oporavljati dva meseca. Posle snimka na kome se vidi velika posekotina, mnogi su se zabrinuli, ali je Runi napisao da će biti dobro i zahvalio se svima na podršci.

- Hvala svima koji brinu za moje zdravlje! Vidite da odmaram i čekam da povreda zaraste. Sve ide svojim tokom. Brzo se vraćam na teren - napisao je na svom Tviteru Runi.

Runi je na svoj Tviter profil postavio i sliku na kojoj se vidi da mu je noga zavijena dok on odmara na kauču u svom stanu. Na majci mu piše latinska poslovica "Virescit Vulnere Virtus" što znači "Hrabrost raste dok zarastaju rane".

Menadžer Aleks Ferguson rekao je Runiju da pauzira bar četiri nedelje da bi bio potpuno spreman za uzbudljivu sezonu na Old Trafordu i da bi bio na raspolaganju reprezentaciji Engleske koja igra kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA