KARABURMA CRNO-BELA: OFK pomogao Partizanu da preokrene! (VIDEO)

Šampion posle velikih grešaka domaćina preokrenuo rezultat i izbegao novu bruku u šampionatu - 3:1

  • 1

Partizan je bio na 45 minuta od drugog uzastopnog poraza na strani u domaćem šampionatu, ali je ekipa Vladimira Vermezovića imala veliku pomoć u domaćoj ekipi kako bi izbegla bruku.

"Romantičari" su vodili 1:0 na poluvremenu, ali od trenutka kada su ostali sa igračem manje pred kraj prvog dela, do kraja su više igrali ulogu asistenta Partizanu da ih prestigne nego što su delovali opasno po gol Stojkovića.

OFK BEOGRAD - PARTIZAN 1:3 (1:0)

Vermezović je prvi put od početka sezone od starta stavio dva napadača u tim (Mitrović i Zabija), ali je prvi deo bio kao da Partizan nije imao nijednog navalnog igrača. Štaviše, OFK je delovao mnogo organizovanije, opasnije, pa je sasvim zasluženo i prvi došao do gola.

Volkov je pogrešio u svom šesnaestercu, lopta je došla do Batiohe, koji je asistirao Brkiću, koji je pogodio za 1:0.

Partizan je posle još jednog skandalozno odigranog poluvremena u nastavku počeo smisleno da igra, koristio je činjenicu da ima igrača više, približio se golu domaćeg golmana Lukača, ali je na prva dva pogotka sačekao.

Izjednačio je Lazar Marković posle kiksa Milana Rodića, koji je slabo vratio loptu svom golmanu, a mladi igrač koji je u prvom delu zamenio Mitrovića zbog povrede lako je prebacio čuvara mreže za 1:1.

Početak drugog dela i izjednačujući pogodak "crno-belih" povećali su agresivnost u timu Vladimira Vermezovića, ali je gol za preokret opet bio delo "plavo-belih". Želeći da izbije loptu posle odbrane, Lukač je pogodio svog defanzivca Gašića, od kojeg se lopta odbila u gol - 1:2.

"Crno-belima" nije bilo teško da otaljaju posao do kraja, a strelac je bio i Stefan Šćepović, koji je uz odličnu asistenciju Ninkovića sproveo i treći gol šampiona.

Zanimljivo, fudbaleri Partizana potvrdili su i zarađivanjem žutih kartona. Njih sedam od 14, koliko je igralo na Karaburmi, dobilo je opomenu od sudije Jovanetića.

Partizan je trećom pobedom u 4. kolu stigao na drugu poziciju Jelen Superlige. Sa devet bodova, ispred šampiona je samo Vojvodina (10).

PARTIZAN: Stojković, Miljković, Volkov, Ostojić, Ivanov, Kamara, Saša Marković (od 45. Ninković), Tomić, Ilić, Mitrović (od 28. L. Marković), Zabija (0d 59. S. Šćepović)

OFK BEOGRAD: Lukač, Petković, Gašić, Adžić, Rodić, Nikolić, Pavlovski (od 46. Pavlović), Brkić (od 82. Milić, Čavrić (od 58. Bogavac), Batioha, Jovanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA