Nadal bar još dva meseca van terena

Španski teniser tvrdi da u njegovom oporavku ima napretka i da operacija kolena neće biti potrebna

  • 0

Španski teniser Rafael Nadal saopštio je danas da će bar još dva meseca odsustvovati sa terena kako bi se u potpunosti oporavio od povrede kolena. Njemu je delimično pukao jedan ligament, ima i upalu i čeka ga fizikalna terapija i bar dva meseca rehabilitacije.

 

Nadal je zbog problema sa kolenom propustio Olimpijske igre u Londonu, US open, a neće moći da igra ni polufinale Dejvis kupa protiv selekcije SAD, koje je na programu od 14. do 16 septembra u Hihonu.

 

- Propustio sam Olimpijske igre i US Open u poslednjih nekoliko nedelja, a to su najvažniji turniri ove godine na kojima sam želeo da igram. Želim da se vratim na teren, ali pošto imam još nekoliko godina pred sobom, sada je najvažnije da odmorim svoja kolena. Vratiću se kada više ne budem osećao bol. Raduje me poslednja poseta doktorima jer sam saznao da postoji napredak i da operacija neće biti potrebna - objavio je preko Tvitera Nadal.

 

(Tanjug)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA