Serena ubedljiva protiv Ane

Najbolja srpska teniserka zaustavljena u četvrtfinalu poslednjeg grend slema sezone, pošto ju je u dva seta porazila mlađa sestra Vilijams sa 6:1, 6:3

  • 0

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović eliminisana je u četvrtfinalu Ju-Es opena od domaće teniserke Serene Vilijams sa 6:1, 6:3. Meč je trajao manje od sat vremena, a Ana ni u četvrtom međusobnom okršaju nije uspela da osvoji set protiv trostruke šampionke Flašing medouza.

Bez obzira na ovaj poraz, Ana može da bude zadovoljna činjenicom da je stigla do svog prvog četvrtfinala jednog Grend Slem turnira još od 2008. godine, ujedno i do najboljeg plasmana na Ju-Es openu u karijeri.

- Sve u svemu, zadovoljna sam. Igrala sam odličan tenis do četvrtfinala. Mislim da sam i večeras dobro udarala lopticu, radila sam žestoko da bih stigla do ovoga. Naporno sam radila i ovo je veliki korak za mene - rekla je Ana i dodala da bi bilo veliko iznenađenje ukoliko Vilijamsova ne osvoji titulu.

Serena će u polufinalu igrati protiv Italijanke Erani koju je savladala u sva tri prethodna susreta. Drugi par čine najbolja teniserka sveta Viktorija Azarenka i Marija Šarapova.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA