Poljski navijači divljali u Budvi, uhapšeno devet huligana

Crna Gora i Poljska odigraće sutra u Podgorici prvu utakmicu kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo 2014, a navijači gostiju, koji su došli zbog utakmice, demolirali grad

  • 0

Crnogorska policija uhapsila je u Budvi devet poljskih navijača, koji su nakon noćnog provoda divljali budvanskim šetalištem, gde su lomili i palili. Poljski navijači su nasrnuli i na policajca koji se nalazio na šetalištu i koji je pokušao da ih spreči u huliganstvu.

Potom je, kako prenose podgorički mediji, morala da reaguje Posebna jedinica policije Crne Gore, koja je uhapsila devet poljskih huligana.

Crna Gora i Poljska odigraće sutra u Podgorici prvu utakmicu kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo 2014. koje se održava u Brazilu.

Navijači poljskog kluba Slask, koji je sredinom jula bio protivnik podgoričke Budućnosti u kvalifikacijama za Ligu šampiona, takođe su pravili nerede. Tada je Podgorica, uoči i tokom meča, bila poprište žestokog obračuna poljskih navijača i crnogorske policije.

(Tanjug / Foto: Boris Pejović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA