TORNADO ZAUSTAVIO TENIS: Novak i Ferer malo igrali! Nastavak u nedelju!

Nesnosan vetar zaustavio je igru u prvom setu kod rezultata 5:2 za Španca. Nastavak tek sutra popodne

  • 0

Polufinalni susret Novaka Đokovića i Davida Ferera na Ju-Es openu prekinut je zbog vetra, koji poslednja dva dana otežava finkcionisanje u Njujorku. Meč je zaustavljen kod rezultata 5:2 za španskog tenisera, pa je glavni sudija u dogovoru sa teniserima, koji su imali velike probleme sa kontrolom loptice, naročito Đoković, odložio susret za sutra popodne po centralnoevropskom vremenu.

Organizatori su najavili, ako za to bude uslova, da će nastavak polufinala biti na programu od 17 časova po našem vremenu.

Dešavanja do prekida igre uopšte nisu išla na ruku najboljem srpskom teniseru, pa se može reći da je odlično što je tenis zbog tornada pomeren za sutra.

Novak Đoković nije dobro započeo polufinalni susret na Ju-Es openu.

Vetar koji duva nad Njujorkom mnogo je više odmogao Đokoviću nego Fereru, koji kao da je odrastao u ovakvim vremenskim uslovima na teniskim mečevima.

Španac je oduzeo prvi servis Novaku i krenuo po prvi set! Nedostaje mu samo gem do njega!

Malo toga je polazilo za rukom najboljem srpskom teniseru do prekida igre. Bio na onoj strani sa koje duva vetar ili na suprotnoj, Novak je slabo pogađao ono što zamisli.

To je veoma dobro koristio Španac, koji je "igru iz transa" kao u duelu sa Tipsarevićem uspešno preneo i na polufinalni susret. Leti, stiže lopte rivala, pogađa dijagonale. Dovoljno za skoro prvi korak ka finalu, gde protivnika već čeka Endi Marej posle pobede nad Tomasom Berdihom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA