ŠKOTSKI ŠOU NA PRES-KONFERENCIJI: Ser Aleks i Šon Koneri posetili Mareja (VIDEO)

Slavni glumac i najtrofejniji trener svih vremena upali su na konferenciju za medije mladog zemljaka i napravili šou

  • 0

Dva najpoznatija Škota, legendarni Džejms Bond Šon Koneri i menadžer Mančester junajteda ser Aleks Ferguson, iznenadili su Endija Mareja na konferenciji za novinare nakon pobede nad Čehom Tomašem Berdihom u polufinalu Ju-Es opena.

Nakon što je na konferenciji za novinare odgovorio na pitanje o danu odmora koji će imati uoči finala, iznenada se ispred njega pojavio Šon Koneri.

- Oprostite mi što vas prekidam - rekao je glumac, koji je sedam puta tumačio ulogu tajnog agenta 007, a potom upoznao Marija sa svojim prijateljem Aleksom Fergusonom.

Uskoro im se pridružila i teniserova majka Džudi, a ser Aleks ju je odmah ponudio vinom koje je Šon Koneri očigledno već degustirao.

- Dolazim ovde poslednje tri godine. Baš sam objašnjavao Džudi kako su Škoti izmislili svet, a danas smo izmislili i vetar - rekao je Ferguson, aludirajući na vremenske uslove u Njujorku, u kojima je Marej stigao do pobede nad Berdihom.

- Danas su Škoti OSVOJILI svet - "ispravio" je prijatelja slavni glumac.

- Nastavi svoj intervju. Znaš da ja ne razgovaram s novinarima - rekao je na odlasku ser Aleks.

(Telegraf.rs / Foto: Tviter, skrinšot)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA