I KRLE SE NALJUTIO: Kada se trava poseče, prvo izađu zmije!

- Miloš Teodosić je najbolji plejmejker Evrope, pa polako sa pljuvanjem, da ne izgubimo i njega *** Ovi momci su svaki dan rizikovali svoje karijere zbog reprezentacije, a šta je sa onima što nisu hteli da igraju?

  • 3

Košarkaška reprezentacija Srbije prošla je kroz  mala vrata na Evrobasket 2013. u Sloveniji, pobedom u poslednjem kolu nad Izraelom, a za razliku od selektora Dušana Ivkovića, koji je svestan grešaka i kaže da ekipa mora da izvuče pouke iz stresnih kvalifikacija, pojedini reprezentativci traže krivca na drugoj strani.

Posle Miloša Teodosića i Duška Savanovića, koji su "otvorili dušu" i optužili medije za lošu igru i atmosferu oko tima, oglasio se i kapiten "orlova" Nenad Krstić i preko svog Tviter naloga kritikovao novinare i "internet kritičare".

- Hvala svima na podršci, nije bilo lako, sami smo krivi, ali opet najbitnije je da idemo na EP. Do sledeće godine, živeli!!!“ - počeo je Krle svoje Tviter izlaganje, da bi već sledećim tvitom kapiten "orlova" krenuo u ofanzivu.

A hvala i pljuvačima, malo ste se istrčali, jer tek ono glavno predstoji, hvala i nekim medijima koji su nas "podržali" i objasnili kako treba da se igra za svoju zemlju... Kada se trava poseče, prvo izađu zmije!!!“ Hteli mi da priznamo ili ne, Miloš Teodosić je najbolji plejmejker Evrope, pa polako sa pljuvanjem, da ne izgubimo i njega...“

Krstić se ni tu nije zaustavio. Pohvalio je požrtvovanost svojih reprezentativnih drugova i kritikovao neke igrače koji nisu hteli da igraju za reprezentaciju, a usput je još jednom zakačio i novinare.

- Ovi momci su svaki dan rizikovali svoje karijere zbog reprezentacije, većina njih putuje sutra zajedno sa mnom, a šta je sa onima što nisu hteli da igraju? Ne, ne, mnogi to bolje znaju da objasne kako se igra za svoju zemlju, pogotovu "Kurir", sram ih bilo!“

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kristijan

    12. septembar 2012 | 14:23

    ne trazite krivce medju novinarima, novinari nisu izasli da igraju, tako da malo preispitate vas odnos prema igri, a ne da trazite krivce na drugoj strani. ne zelim da imenujem nikog, ali kad neko ne moze da da slobodno bacanje ili da se dobaci do kosa, nije kriv neko drugi. mislite malo o tome!

  • Raca

    12. septembar 2012 | 17:27

    Ako je Teo najbolji kakvi li su ostali. Da su Kicanovic, Slavnic, Delibasic, Djordjevic i ostali bekovi nasih reprezentacija poklanjali toliko lopti, sutirali toliko nerezonskih suteva, promasivali slobodna bacanja u presudnim trenucima, ne bi mi nista osvajali. To isto vazi i za Tepica, Savanovica ...... . Kritikujemo ih zato sto znamo da oni znaju i moogu mnogo bolje. Sada za pohvalu sigurno nisu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA