SELEKTOR VELSA PRIZNAO: Srbi su nas zgazili!

Kris Koleman prihvatio na sebe odgovornost za težak poraz od "orlova" * "Srbi nas iznenadili, presekao nas treći gol" * Velšani ne gube nadu u prolaz na Mundijal

  • 0

Selektor fudbalske reprezentacije Velsa Kris Koleman izjavio je posle katastrofe njegove ekipe na gostovanju Srbiji u kvalifikacionoj utakmici za odlazak na Mundijal u Brazil, da je jako razočaran zbog katastrofalnog izdanja svojih izabranika u Novom Sadu.

 

- Srbi su nas zgazili, to je najbliža reč koja mi sada pada na pamet, a da dobro opisuje moje mišljenje o utakmici. Ako sam već nekako prihvatio poraz u prvom kolu od Belgije, onda moram da kažem da je ovo bilo užasno, katastrofalno - rekao je vidno razočarani Koleman, a zatim ponudio i detaljniju analizu utakmice:

 

- Znali smo šta nas čeka, ali Srbi su nas iznenadili svojom igrom. Vratili smo se pri rezultatu 2:0, međutim tada je sve krenulo nizbrdo, presekli su nas trećim golom -  rekao je velški selektor i dodao da u potpunosti snosi odgovornost za poraz.

 

- Ja sam borac i verujem da će moja ekipa biti bolja. Dobra stvar je što ekipe ispred nas imaju samo četiri boda i još uvek možemo da ih prestignemo. Za dve nedelje se ponovno okupljamo i moramo popraviti igru - zaključio je Koleman.

 

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA