AMERIČKI BISERI: ESPN Gruziju krstio kao Džordžiju!?

Poznata sportska mreža se još jednom izblamirala smatrajući da Španija igra sa jednom od saveznih država Amerike?!

  • 0

Opasna medijska imena radi na američkoj mreži ESPN, ali su još jednom pokazali da van granica Amerike slabo stoje sa poznavanjem geografije.

Tako su "umetnici" jedne od najpoznatijih svetskih sportskih mreža kvalifikacioni meč za Svetsko prvenstvo u Tbilisiju koji su igrali Gruzija i Španija grafički predstavili tako kao da je u pitanju interkontinentalni duel američke države Džordžija i svetskog prvaka!?

Pored imena Georgia (engleski naziv za Gruzija) stajala je američka zastava, što je još jednom potvrdilo da neznalice koje rade na ovoj televiziju, nisu opšte malog kalibra.

Pitamo se samo šta bi bilo da su hteli da urade neki intervju sa reprezentativcima "Džordžije". Otišli bi u Atlantu umesto u Tbilisi?

Amerikanci su ovim gafom nastavili da briljiraju. CNN je tokom prošle sezone Lige šampiona Kipar na mapi Evrope "ubo" na Siciliji, dok je pomenuti ESPN analizirao kako će Mesi igrati na nedavno završenom Evropskom prvenstvu?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA