SRPSKI ULTRASI TUKU STARCE, KORISTE BOKSERE! Brutalnost navijača ponovo na delu! (FOTO) (VIDEO)

Navijači Zvezde i Radničkog koristili hladno oružje prilikom sukoba na stadionu, sevali bokseri, a brutalnosti nisu bile pošteđene ni starije osobe koje su se zatekle u navijačkom stampedu

  • 19

Novi uznemirijući snimci i fotografije sa utakmica domaćeg fudbala. Ovoga puta glavni akteri su bili navijači Crvene zvezde i Radničkog koji su grad Kragujevac i stadion „Čika Dača“ pretvorili u ratnu zonu.

Video snimljen u krugu stadiona na kome 10 navijača Crvene zvezde gazi pristalicu Kragujevčana obišao je Srbiju u roku od nekoliko sati, ali se strasti i dalje ne smiruju.

Posle noža kojeg je navijač Partizana (tačnije grupe Alkatraz) potegao na policajca pre dve nedelje na stadionu OFK Beograda, gde su se sukobile zaraćene frakcije "grobara", javnost u Srbiji je mogla da se uveri u nove brutalne slike kod srpkih „ultrasa“.

Pogledajte video jučerašnjih sukoba u Kragujevcu!

Bokser na ruci jednog od „đavola“ (navijača Radničkog) prilikom udaranja navijača Zvezde na zapadnoj tribini „Čika Dače“, ali i pesničenje huligana na delu tribina koje su predviđene za „mirniji“ deo navijača jasno pokazuju da ovi mladi momci, mahom mlađi od 20 godina, ne prezaju da se ni pred TV kamerama javno sukobe.

Zapanjujuće deluje fotografija na kojoj starac od preko 60 godina pada niz stepenice u stampedu koji je usledio posle pokušaja proboja "delija" na tribinu na kojoj su ih čekali "đavoli". Takođe, na jednom od snimaka vidi se kako momak koji može „volu rep da iščupa“ pokušava da otme usamljenom starijem Zvezdašu navijački šal. Čojstvo i junaštvo na delu, nema šta!

Policija se povodom ovih događaja nije oglašavala, a po svemu sudeći, ovakve i slične scene nas jesenas očekuju na stadionima širom Srbije. Publike nikad manje, a huligana nikad više - to je tužna realnost srpskog fudbala.

(Telegraf.rs, foto: Starsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KuraC

    17. septembar 2012 | 15:43

    Na Kosovo tamo da isterate taj visak testosterona,sramota,bruka i sramota,nevaspitano do maksimuma,moreeeee u logor bih vas sve potrpao da radite,neradnici nevaspitani....

  • Миљан Тешовић

    17. septembar 2012 | 14:41

    И онда кажу како се ми делије тучемо 5 на 1 и тако та срања. Чекај јесмо ли напали ми вас или ви нас... покушајте бар једном да не испаднете јадници. Пошто не можете никог да ишибате користите боксере, млатите старце. Страшно... СТРАШНО. Мислио сам да су ови "ђаволи" добри навијачи, а они нам спремили овакав дочек. Свака част.

  • Nik

    17. septembar 2012 | 15:43

    Najveci problem je taj sto je jedna trecina navijaca na stadionu pijana, druga trecina naduvana, a preostalu trecinu cine ljudi kao ovaj dekica koji je ni kriv ni duzan maltretiran od strane ,,navijaca".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA