TUČA "DELIJA" I "ĐAVOLA": Žandarmerija sprečila linč navijača u Kragujevcu! (VIDEO)

Sukob navijača Crvene zvezde i Radničkog počeo pre utakmice u neposrednoj blizini stadiona "Čika Dača", a potom se preneo i na tribine

  • 11

U Kragujevcu je došlo do ozbiljnih sukoba izmeču navijača domaćeg Radničkog i simpatizera Crvene zvezde "delija". Okršaj je počeo na gradskim ulicama pre početka utakmice, a nastavljen je i kasnije, na tribinama stadiona "Čika Dača".

Kamera "Sportnetworka" uhvatila je situaciju od ispred stadiona, gde nekolicina Zvezdinih navijača bukvalno gazi pristalicu Radničkog. Ko zna kako bi se sve završilo da policija nije energično pojurila ka navijačima koji su se razbežali.

"Delije" su pokušale da sruše ogradu ka zapadnoj tribini (nešto slično su uradili i navijači Partizana nedavno na Karaburmi) , pa su se u "neutralnoj" zoni sukobile pristalice dva tima. Pojedinci su uspeli da razmene po koji udarac, ali se sve završilo na nekoliko pojedinačnih slučajeva.

Policija je munjevito uletela i na sever i na zapad što je stvorilo paniku kod običnih simpatizera, pa je u jednom trenutku ličilo da će cela situacija poprimiti mnogo ozbiljniju notu.

Letele su kamenice na obe strane na tribini, pa je intervenisala žandarmerija i sprečila veće incidente. Tokom meča nije bilo međusobnog susreta dve grupe navijača.

PREKID MEČA ZBOG BAKLJADE "DELIJA"

Navijači Crvene zvezde su odmah po početku drugog dela meča zapalili veliki broj baklji i dimnih bombi na severnoj tribini, pa je glavni sudija Grujić morao da prekine meč na nekoliko minuta.

Velika dimna zavesa dugo se zadržala na delu terena gde je bio golman Radničkog, pa sasvim sigurno Zvezdi sledi nova novčana kazna zbog ispada navijača, kojih u srcu Šumadije ima nekoliko hiljada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobarizacijaaa

    16. septembar 2012 | 20:37

    To su ti Cigani 10 na 1....misevi smrdljivi

  • A.J.

    16. septembar 2012 | 21:39

    Mozete da nam pljunete samo ispod Marakane!Pacenici!!! Red Star 4ever!!!

  • RealanDecko

    16. septembar 2012 | 22:59

    Taj ugazeni je sa svojim drugarima polomio nekoliko sofersajbni! Drugari mu pobegli i ostavili ga! Inace pitanje kako su smekeri djavoli uneli boksere? https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/408212_435204066516444_1733410191_n.jpg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA