TUČA NA MARAKANI: Šamarali se Babalj i Asamoa!

Nesporazum dvojice fudbalera počeo je posle verbalnog sukoba dok su "nameštali pokretnu konstrukciju gola". Naime, Asamo je opsovao Babalja, a ovaj to nije prećutao već odmah udario internacionalca Gane. Trener Janković najavio kazne

  • 0

Pobeda u Kragujevcu od 3:0 očigledno u redovima fudbalera Crvene zvezde nema nikakvog pozitivnog uticaja. Umesto da se raduju bodovima u teškoj i gruboj utakmici, "emocije" su na prepodnevnom treningu na ružan način iskazali Natanijel Asamoa i Edi Babalj. Oni su se dobro potukli, a da nije bilo Maksimovića i Vešovića, ko zna kakve bi fizičke posledice imali.

Kako saznajemo, nesporazum je počeo verbalnim sukobom dok su "nameštali pokretnu konstrukciju gola". Naime, Asamo je opsovao Babalja što ovaj nije prećutao več odmah udario internacionalca Gane. "Roletna" je pala Australijancu naših korena, a tuča se desila na treningu kojem je prisustvovao i Vladan Lukić.

Trener Aleksandar Janković bio je svedok tuče i jasno je da će kazniti obojicu igrača. Novčano, najverovatnije. Ovo nije ništa novo na treninzima fudbalera Crvene zvezde, a podsetimo, Borha i Kadu su prošle sezone imali jedan sukob. Fizički su pokušali da se "dohvate" - Barkos i Jestrović pre četiri godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA