KVALIFIKACIJE ZA SOČI 2014: Hokejaši krenuli pobedom

U prvom kolu Srbija bez i jednog treninga na ledu u "Ledenoj dvorani Pionir" sa 7:1 pobedila Izrael. U utorak naši oklopnici igraju protiv Meksika

  • 0

Seniorska reprezentacija Srbije u hokeju na ledu savladala je selekciju Izraela rezultatom 7:1 (2:0,2:0,3:1) u prvom kolu kvalifikacionog turnira za Zimske olimpijske igre 2014. godine, koji se od 17. do 19. septembra održava u Zagrebu.

Bez previše "leda u nogama" Izraelci nisu bili težak protivnik. Po dva gola za naše oklopnike dali su Nenad Raković i Aleksa Luković (zabeležio i dve asistencije), dok su se po jednom u strelce upisali debitant Nikola Kerezović, Dimitrije Filipović i Marko Sretović, koji je imao i tri asistencije.

Drugi meč na turniru naša reprezentacija igra u utorak (16.30) protiv selekcije Meksika dok će poslednji u grupi biti i derbi sa Hrvatskom. Pobednik tog meča će ići u drugi krug kvalifikacija, koji se u novembru igra u Mađarskoj, gde već čekaju fomaćin, Litvanija i Holandija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA