Janković novčano kaznio Babalja i Asamou i udaljio ih iz tima na nedelju dana

Trener Crvene zvezde saopštio je da dvojica igrača neće biti u konkurenciji za duel sa Hajdukom i upozorio da neće biše tolerisati slične incidente

  • 0

Kao što se i pretpostavljalo, prvotimci Crvene zvezde Eli Babalj i Natanijel Asamoa novčano su kažnjeni zbog tuče na treningu u ponedeljak. Trener Aleksandar Janković nije dugo čekao i na današnjem treningu je saopštio kaznu za obojicu igrača, koja podrazumeva i udaljenje iz ekipe u narednih sedam dana, što znači da njih dvojica neće biti u konkurenciji za naredni duel protiv Hajduka u Kuli.

- Asamoa i Babalj su kažnjeni novčano. Iznos ostaje stvar kluba i nećemo ga iznositi u javnost. Takođe, njih dvojica su udaljeni iz takmičarske grupe i u narednih sedam dana ne računamo na njih. Neće biti u kombinaciji za tim za utakmicu u Kuli i do ponedeljka će trenirati odvojeno od ostatka ekipe - rekao je Janković igračima pred današnji trening.

- Od ponedeljka 24. septembra ponovo će biti u takmičarskom pogonu i imaće priliku da se nametnu. Ovom odlukom klub stavlja "tačku" na ružan događaj, a ja očekujem da se ništa slično u budućnosti neće ponoviti ni njima dvojici, niti bilo kome drugom, jer će u tom slučaju i njima dvojici i bilo kome drugom biti određene mnogo oštrije i drastičnije kazne - upozorio je Janković.

(Telegraf.rs/izvor: crvenazvezdafk.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA