INTER - RUBIN: Remi po meri Partizana (VIDEO)

Rubin dvaput vodio, ali uporni Italijani spasili bod u drugom minutu nadokanade preko Nagatoma, koji je sjajno reagovao na centaršut Milita, na kraju 2:2

  • 0

Rivali Partizana u grupi H, Inter i Rubin iz Kazanja, remizirali su u Milanu (2:2), što je rezultat koji odgovara srpskom šampionu, na kraju je viđena prava drama, a Italijani su spasili bod u drugom minutu nadoknade preko Nagatoma.

Rubin je dvaput vodio, a prvi put poveo je u 17. minutu posle penala, golman Handanović odbranio je šut Načoa, a na odbijenu loptu natrčao je Rjazancev i smestio je u mrežu.

Inter je stigao do izjednačenja u 39. minutu, Antonio Kasano odlično je proigrao Kambijasa, koji je izbio pred protivničkog golmana, krenuo u dribling, a onda povratnom loptom uposlio Hrvata Livaju, koji je glavom poslao loptu u mrežu.

Kuriozitet prvog dela igre je da nije izveden nijedan korner!

Drugo poluvreme Inter je započeo agilnije, ređali su se šutevi, dok su Rusi uglavnom pretili iz kontri.

Trener Intera zamenio je oba napadača, strelca Livaju i veterana Kasana, umesto njih ušli su Milito i Pereira, ali rezultata nije bilo, naprotiv u 84. minutu iz jednog od mnogih kontranapada Rubin je postigao drugi gol. Rondon je dobio loptu od Eremenka, predliblao Ranokiju i šutem po zemlji savladao Handanovića.

Činilo se da se Rusima smeši pobeda, ali Nagatomo je iskoristio centaršut Milita sa desne strane i sjajnim volejom savladao Rižikova.

Inter – Rubin 2:2 (1:1)

(Livaja 39, Nagatomo 90+2 – Rjazancev 17, Rondon 84)

INTER: Handanović - Zaneti, Ranokija, Samjuel, Džonatan (Guarin od 46) - Nagatomo, Kambijaso, Gargano, Kutinjo – Livaja (Milito od 61), Kasano (Pereira od 67)

RUBIN: Rižikov - Kuzmin, Sezar Navas, Markano, Boketi (Kalešin od 81.) - Šaronov, Rjazancev (Orbaiz od 70), R. Eremenko, Karadeniz (Kasaev od 85) - Načo, Rondon.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA