Sprečena dogovorena tuča "delija" i "đavola"!

Kad su videli službeno policijsko vozilo, okupljeni su se razbežali i pobacali šipke, pajsere i druge metalne predmete, kao i drvene motke, koje su poneli kao oružje

  • 2

Kragujevačka policija u petak uveče sprečila je dogovorenu masovnu tuču između navijača Crvene zvezde i kragujevačkog Radničkog.

Policija je došla do saznanja da je tuča "delija" i "đavola" zakazana u 23 sata kod Gradskog stadiona, zbog čega je na lice mesta upućena interventna policijska patrola, koja je iza zapadne tribine zatekla veću grupu huligana, među kojima najviše maloletnika.

Kad su videli službeno policijsko vozilo, okupljeni su se razbežali i pobacali šipke, pajsere i druge metalne predmete, kao i drvene motke, koje su poneli kao oružje.

- Smatrajući ovaj problem ozbiljnim, još jednom apelujemo na sve strukture u društvu da svojim aktivnostima afirmišu toleranciju kako bi doprineli suzbijanju nasilja - navedeno je u saopštenju MUP, u kojem se dodaje da će policija, kako bi sprečila takve pojave koje mogu dovesti do teških posledica, ubuduće preduzimati "sve preventivne i represivne mere".

Crvena zvezda i Radnički sastali su se u prošlom kolu Jelen Superlige, kada je došlo do ozbiljnih sukoba dve grupe huligana na tribinama, kao i pre i posle meča. Zbog toga je Zvezdi zabranjeno da vodi navijače na gostovanja, pa se utakmica šestog kola Hajduk - Crvena zvezda igra pred praznim tribinama.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA