"POKRALI NAS": Vojvodina "grmi" na sudije, Rabrenović pecnuo i Zvezdu!

"Problem je što nećemo u glasačku mašinu. Meč Javor - Zvezda će se odigrati kada to bude nekima odgovaralo", ističe generalni skretar kluba iz Novog Sada

  • 0

Vojvodina nije zadovoljna arebitražom na meču u kojme je igrala bez golova protiv OFK Beograd. "Lale" su u najavi subotnjeg meča isticale da će oštro reagovati i u najmanjem slučaju greške sudije Danila Mihajlovića koji je na Vošinoj "crnoj listi".

Upozoravali su iz srpske Atine da vranjanski sudija ima nameru da ošteti Vojvodinu, a posle meča na Karaburmi, u to su i uvereni.

- Predvideli smo šta će biti na Karaburmi. Upozoravali smo relevantne organe, a i pored toga desila se fudbalska nepravda za koju odgovnosrnost snose svi ti ljudi kojima smo se obratili - istakao je za "Novosti" Radisav Rabrenović, generalni sekretar Novosađana.

Rabrenović je detaljno objasnio "greške" Mihailovića na račun "crveno-belih".

- Izmislio je penal za domaćina, a nama poništio regularan gol. Uz to, okrenuo se kada je trebalo da se dosudi najstroža kazna za nas i sudio je ofsajd Bilbiji u nepostojećoj šansi. Postojala je želja da Vojvodina izgubi, ali to se nije desilo.

Predstavnik "lala" žestoko je opleo i po meču između Javora i Crvene zvezde, smatrajući da je tekuće prvenstvo neregularno još od samog početka.

- Taj meč će se igrati kada nekima bude odgovaralo, a naš je problem što nećemo da stanemo u red glasačke mašine. Zašto Vojvodina nema pošteno suđenje i zašto joj je zabranjeno da postavlja visoke ciljeve? Zašto su oni rezervisani za Zvezdu i Partizan? Zašto nam ne dozvole da se pošteno borimo za svaki bod? Smatramo da je to sramno za srpski fudbal, nažalost, praznih tribina - zakljućio je Rabrenović.

Ni golman Vojvodine, Nemanja Supić, nije ostao ravnodušan posle meča na Karaburmi.

- Sudija Mihajlović je poništio gol Jokića koji je bio čist kao suza. Samo on zna zašto. Inače, onoliko faulova u napad,  koliko je dosuđeno našim fudbalerima, još nisam video. Kao da smo igrali košarku - rekao je Supić.

(Telegraf.rs)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA