KUP SRBIJE: Vermezović ne omalovažava protivnika, opet bez Zabije

"Zabija nije u konkurenciji za sastav za kup meč protiv novosadskog Proletera i ne znam kad će biti", kaže šef struke "crno-belih" * Nema opuštanja iako je protivnik prvoligaš

  • 0

Fudbaleri Partizana u napad na trofej Kupa Srbije kreću u sredu od 18 sati, a na stadionu u Humskoj gostuje novosadski Proleter. Trener Vladimir Vermezović uverava da u taboru "crno-belih" nema opuštanja i da će se ozbiljno pristupiti prvom kolu nacionalnog kupa, iako je protivnik ekipa iz nižeg ranga takmičenja.

- Ne omalovažavamo nikoga. Pristupamo ozbiljno svakom meču, pa tako i ovom. Ko god istrči na teren imaće isti zadatak, a to je da pobedi i da se plasira u naredni krug takmičenja - rekao je Vermezović.

Iako je bilo najavljeno da će protiv Novosađana biti u konkurenciji za tim, ni ovoga puta neće biti problematičnog Libijca Mohameda Zabije.

- Zabija nije u konkurenciji za sastav za kup meč protiv novosadskog Proletera i ne znam kad će biti. Nešto se s njim dešava, ali ne znam šta. Voleo bih da znam, da mu pomognem. Najgore je kad čovek neće ili ne ume sam sebi da pomogne, pa onda ulazi u probleme u kakve on ulazi - rekao je Vermezović.

Trener "crno-belih" ipak ističe da neće ništa lomiti preko kolena i da ima razumevanje za Libijca.

- S obzirom na život koji je ranije vodio, na način treninga u Libiji, koliko je bio blizak porodici, mislim da je ovo za njega previše i da će mu trebati mnogo vremena da se prilagodi na evropski način života. Trudićemo se da mu pomognemo, ako ne, šta da radimo, ovo je ozbiljan posao - rekao je Vermezović.

Sve utakmice šesnaestine finala Kupa na programu su u sredu, a derbi se igra u Nišu gde domaći Radnički dočekuje Crvenu zvezdu, koja će ipak imati podršku s tribina.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA