Kad neće Teri, hoće Rio

Ostrvski mediji spekulišu da bi Rio Ferdinand mogao da se vrati u reprezentaciju

  • 0

Dva dana nakon što je Džon Teri objavio da neće više igrati za reprezentaciju "Gordo Albiona", mediji u Engleskoj već razmatraju mogućnost da selektor Roj Hodžson ponovo u tim pozove iskusnog štopera Mančester junajteda Ria Ferdinanda.

Rio Ferdinand nije pozvan u selekciju Engleske od leta 2011, a Roj Hodžson ga, kako kaže, iz "fudbalskih razloga" nije zvao na ovogodišnje Evropsko prvenstvo. To je, međutim, u britanskim medijima podgrejalo tvrdnje da Rio Ferdinand i Džon Teri ne mogu da dele svlačionicu zbog Terijevih rasističkih uvreda na račun Riovog brata Antona Ferdinanda. 

Sada, kada se Teri naljutio i rekao zbogom reprezentaciji, možda se otvaraju vrata svlačionice engleskog nacionalnog tima za štopera Junajteda. Selektor Roj Hodžson je rekao da od štopera za predstojeće utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo računa na Gerija Kejhila, Džolijona Leskota i Fila Džagijelku dok je Rio Ferdinand, koga je selektor gledao na utakmici protiv Liverpula za sada samo "potencijalni kandidat", prenosi "Gardijan".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA